Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracının açılışı

GEZİCİ TARAMA HİZMETTE Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracının açılışı Dolaylı İlköğretim Okulunda Sayın Vali Yardımcımız Ayhan Yazgan’ın katılımlarıyla yapıldı

Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracının açılışı
17 Aralık 2014 - 18:04
GEZİCİ TARAMA HİZMETTE

Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracının açılışı

Dolaylı İlköğretim Okulunda Sayın Vali Yardımcımız Ayhan Yazgan’ın katılımlarıyla yapıldı.

Açılışa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu, Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Şükrü Özgün, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Ortahisar TSM Sorumlu Hekimi Dr. Asuman Yavuzyılmaz, Şube Müdürü Dr. Aynur Yıldız Yaylı, Dolaylı ilköğretim Okulu Müdürü Ercan Alpaydın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Burak Fettahoğlu, Şube Müdürü Efkan Selami Topçu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah Koşar, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri,  Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Dolaylı İlköğretim Okulu çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta Ağız ve Diş Sağlığı konusunda Ortahisar Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Esra Yıldız tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrası öğrenciler,  Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracında muayene edilerek öğrencilere diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracı ile ilimiz genelinde taramalar planlanmış olup 2015 yılında da okullarda taramalarımız devam edecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum