AHMET ERSOY İLKOKULU HALK OYUNLARI EKİBİNDEN MÜTHİŞ BAŞARI

Samsun’un Terme ilçesindeki Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı “Okul Sporları ve Türk Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması”nın ‘Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçü

AHMET ERSOY İLKOKULU HALK OYUNLARI EKİBİNDEN MÜTHİŞ BAŞARI
21 Şubat 2018 - 13:37
Samsun’un Terme ilçesindeki Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı “Okul Sporları ve Türk Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması”nın ‘Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçükler’ kategorisinde Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencileri il birincisi olarak Samsun´umuzu bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandılar.
Samsun Atatürk Spor Salonunda yapılan yarışmaya toplamda 22 okul katıldı.” Geleneksel Düzenlemeli Dal Küçükler” kategorisinde mükemmel bir oyun sergileyen Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencileri, salonda bulunan bütün seyircilerden tam not aldılar.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü Münir Yüksel,”  Bu haklı gururu yaşatan sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimizi böyle bir organizasyona hazırlayan, öğretmenimiz Erol Alan ve eşi Suna Alan’ a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  teşekkür ediyoruz. Okulumuza adını veren ve yarışma boyunca bizi yalnız bırakmayan hayırsever işadamı Sayın Ahmet Ersoy beyefendi ye de sonsuz şükranlarımız sunuyoruz” dedi.
ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM
Yarışma sonrasında öğrencilerle fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra öğrencileri, Samsun’ da bir sosyal tesise götüren hayırsever işadamı Ahmet Ersoy, “Çok mutlu olduğum ve bu gururu bizlere yaşatan öğrencileri ve öğretmenleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Yemeğe katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz, Sayın Coşkun Esen beyefendi de öğrencilerimizi tebrik etti ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum