Ahmet Kabadayı güven tazeledi

Samsun 2 No'lu Dolmuş Hattı Derneği'nin bugün gerçekleşen genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Kabadayı güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi

Ahmet Kabadayı güven tazeledi
10 Nisan 2016 - 15:30
Samsun 2 No'lu Dolmuş Hattı Derneği'nin bugün gerçekleşen genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Kabadayı güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

[gallery ids="48215,48214,48213"]
Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ahmet Kabadayı tek liste ile seçime girdi. 135 üyenin bulunduğu ve 100'ünün katıldığı seçimlerde tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeleyen Başkan Ahmet Kabadayı'nın başkanlıkta 4. dönemi.
Tüm üyelere teşekkür eden Samsun 2 No'lu Dolmuş Hattı Derneği Başkanı Ahmet Kabadayı, "Yıllardır ilkeli ve dürüst bir şekilde sürdürdüğümüz görevimizi yine aynı şekilde devam ettireceğiz. Yolcularımızın güvenliği ve huzurunu en iyi şekilde sağlamak adına üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Bugün buraya katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm üye ve araç sahibi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Divan başkanlığını Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan yardımcısı Yusuf Sami Erkan’ın yaptığı genel kurula diğer dolmuş hattı dernek yöneticileri de katıldı.
Ahmet Kabadayı başkanlığındaki yeni yönetimde Şahap Yıldız, Hakan Sener, Murat İlhan ve Mustafa Ak yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum