Ahmetoğlu Et Lokantası'na Görkemli Açılış

Ahmetoğlu Et Lokantası'na Görkemli Açılış Tepenin Çorbacısı Ahmetoğlu Et Lokantası düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı

Ahmetoğlu Et Lokantası'na Görkemli Açılış
20 Aralık 2014 - 17:46
Ahmetoğlu Et Lokantası'na Görkemli Açılış

Tepenin Çorbacısı Ahmetoğlu Et Lokantası düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı. Yenidoğan Mahallesi Aziziye Caddesi No: 144'deki adresinde hizmete açılan Tepenin Çorbacısı Ahmetoğlu Et Lokantası müşterilerine yeni lezzetler sunmayı hedefliyor.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Ahmetoğlu Et Lokantası İşletmecisi Turan Tosun, "Öncelikle bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız ve başkan yardımcıları olmak üzere tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Samsun'da Tepenin Çorbacısı sloganı ile hizmete açtığımız Ahmetoğlu Et Lokantası'nda tüm hemşehrilerimizin aradığı damak tadına uygun lezzetleri bulmanız mümkün. Özellikle et ve yöresel yemeklerimiz ile Samsun halkına farklı lezzetleri tattırmayı hedefliyoruz. Lokantamız 7 gün 24 saat hizmet verecek. Aynı zamanda ev ve işyerlerine de servisimiz olacak" dedi.

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, "Her gün değişen ve hızla gelişen İlkadım ilçemizde yeni esnaflarımızı ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Allah tüm esnaf dostlarımıza bol kazanç versin. İlkadım ilçemiz Samsun'un ekonomisine büyük derecede katkı sağlamaktadır ve sağlamaya hızla devam edecektir" diye konuştu.[gallery ids="17969"]

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

Açılış törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Başkan yardımcıları Erol Köroğlu ve Yahya Çınkıl, 1453 Fatihspor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurban kesimi ile açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından konuklara döner ikramı yapıldı.

HABERDE KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN EK PARAGRAFTIR

Ahmetoğlu Et Lokantası'nda aradığınız ve özlediğiniz hizmetlerin fazlasını bulabileceksiniz. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak isteyenlerin gözde mekânı Ahmetoğlu Et Lokantası, sizleri misafirlerinize karşı mahcup etmeyecek fark ve özelliklere sahip. Alanında uzman kadrosu ve müşterisine değer veren yapısıyla ön plana çıkan Ahmetoğlu Et Lokantası’nda kendinizi özel hissedeceğiniz her şey mevcut. Ahmetoğlu Et Lokantası Türk mutfağının en seçkin örneklerini, müşterilerine yakışır tat ve sunum ile sahip olduğu mekânının dinlendirici atmosferinde müşterilerine sunuyor. Ayrıca müşterilerine paket servisi imkânı da sağlıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum