AİLECE DEMOKRASİ NÖBETİ

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine karşı binlerce Samsunlu Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor

AİLECE DEMOKRASİ NÖBETİ
18 Temmuz 2016 - 18:12
7- Boş kalıp haber15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine karşı binlerce Samsunlu Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Çiğdem Karaaslan da eşi ve çocukları ile beraber, Samsunlularla birlikte demokrasi nöbetinde.
Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamı Samsun'da bulunan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, her akşam Samsunlularla birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlu hemşehrileri ile birlikte demokrasi nöbeti tutuyor. Gün boyunca Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs ilçelerini AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı ile birlikte ziyaret eden Karaaslan, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Karaaslan ilçe ziyaretlerinin ardından pazar akşamı Cumhuriyet Meydanı'na eşi Direnç Karaaslan, 6 yaşındaki oğlu Yiğit ve 2 yaşındaki kızı Sare ile birlikte gelerek, binlerce Samsunlu ile demokrasi nöbeti tutmaya devam etti.
1Çiğdem Karaaslan, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY terör örgütüne mensup bazı askerlerin darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile tüm Türkiye'nin meydanlara döküldüğünü vurgulayarak, ''Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığı ve milletimizin dik duruşuyla bu darbeyi püskürttük. Milletimiz kendi iradesine sahip çıktı. Umarım bu tür olayları bir daha yaşamayız'' dedi.
Samsun Cumhuriyet Meydanı ile Diyarbakır Ulu Cami önünün birbirinden farkı olmadığını belirten Karaaslan, ''Samsun'da da Diyarbakır'da da aynı sloganlar atılıyor. Orada da burada da, insanlar demokrasi için sokaklara, alanlara, meydanlara döküldü. Vatanına sahip çıkmak için demokrasi nöbeti tutuyor'' dedi.
2Söz konusu vatan olduğunda milletimizin verdiği tepkiye tüm dünyanın bir kez daha şahit olduğunu belirten Karaaslan, ''Türkiye'mizde hiçbir terör örgütü emellerine asla ve asla ulaşamayacak. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar gereken cevabı alacaklardır. Meydanları boş bırakmayacağız. Meydanlardan çekilmek yok'' diye konuştu.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum