Ak Parti'de Kongre Süreçleri Coşkulu Başladı

AK Parti Samsun Teşkilatlarında ilçe kongreleri süreci Terme ve Çarşamba ilçeleri ile başladı.

Ak Parti'de Kongre Süreçleri Coşkulu Başladı
12 Ekim 2024 - 22:03
AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda ilçe kongreleri süreci başladı. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği Terme ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleşen kongrelerde mevcut başkanlar güven tazeledi.
AK Parti Samsun Teşkilatlarında ilçe kongreleri süreci 8. Olağan Terme İlçe Kongresi ile başladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve yoğun katılımın gerçekleştiği kongreye çok sayıda delege ve partili katılım sağladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın katılımıyla ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen kongrede mevcut Başkan İsa Baş güven tazeledi.
Terme’nin ardından Çarşamba’da da 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleşti ve mevcut Başkan Ersin Sandıkçı yeniden ilçe başkanı olarak seçildi. Çarşamba’da da yoğun bir delege ve parti mensubu katılımı gerçekleşti. Her iki kongrede de konuşmacıların sözleri sık sık alkışlarla ve sloganlarla desteklendi.
Kongrelere; Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın yanı sıra, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz ve yönetimi, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı MHP İlçe Başkanları ve yönetimleri, kongre delegeleri, teşkilat mensupları, çok sayıda üye ve partili katıldı.
Her iki kongrede de Divan Başkanlığı’nı önceki dönem il başkanlarından Hakan Karaduman gerçekleştirirken yardımcılıklarını ise Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ilçe başkanları ve önceki dönem teşkilat mensupları yaptı.
Divan teşekkülü sonrası; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden gündeme göre, sırasıyla; protokol konuşmaları, faaliyet ve mali raporların okunması ve oylanması maddelerinin ardından seçim aşamasına geçildi. Her iki ilçede de mevcut başkanlar kullanılan oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.
Hafta sonları gerçekleşecek olan ilçe kongrelerinin Kasım ayının son günlerine kadar sürmesi bekleniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum