Ak Parti İl Başkan Adayı Teyyare'den Uyarı!

AK Parti Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Samsun’da Bulunan Tüm Hastanelerin, Başta Eğitim Araştırma ve Gazi Devlet Hastaneleri Başhekimleri ve

Ak Parti İl Başkan Adayı Teyyare'den Uyarı!
02 Ekim 2017 - 13:11
AK Parti Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, Samsun’da Bulunan Tüm Hastanelerin, Başta Eğitim Araştırma ve Gazi Devlet Hastaneleri Başhekimleri ve Müdürleri, koltuklarına yapışıp kalmak yerine sorumluluklarında bulunan hastanelerin acil servislerini denetleyerek yaşanan sıkıntıları takip etmelerini ve çözüm üretmelerini istedi.
Teyyare yaptığı açıklamaya şöyle devam etti;
HASTA YAKINLARIYLA GÜVENLİK KARŞI KARŞIYA GELİYOR
Bulunan Hastanelerin Acil Servislerine Bir Çözüm Üretin. Hakkı İle Görevini Yapan Uzman Doktor ve Acil Servis Doktorlarını Tenzih ederek söylüyorum. Bazı Acil Servis Doktorlarının Vurdum Duymazlığı, Hasta Yakınları ile Gariban Güvenlikçi Kardeşlerimizi Karşı Karşıya Getiriyor.
Hastaneye Hastasının Getiren Kardeşlerimizin Hastalarına, Gerekli ile ve Alakayı Göstermeyen İster Uzman Doktor Olsun, İsterse Acil Servis Doktorları Olsun. Önce Uyarılacak, Tavırlarını Düzeltmiyorlarsa, İvedi Olarak Haklarında Gerekli Tüm Yasal İşlemler Yapılacaktır. Hastanelerde Erkek Doktorun, Bayan Doktora Üstünlüğü Son Bulacaktır. Ameliyathane ve Yoğun Bakım Üniteleri İçin Bir Çözüm Üretin. Hastane Kantinlerindeki Keyfi Davranışları ve Fahiş Fiyatları bir denetleyin. Hastane Genel Temizliği, Özellikle Lavaboların Halini bir Görün. Laboratuvarlarda, Film ve Tomografi vs. Çekim Yerlerindeki Keyfi Tutum ve Davranışlara bir Göz Atın. Buralarda Görevli Tüm Personeli Sıkı Denetleyin. Birileri Can Siper Çalışır. Diğerleri Çalışmaz. Çünkü Birilerinin Adamı var. Çalışmaz. Diğerinin Arkasında Kimse Yok. O Her işi yapar. Bu Çok Yanlış. Bu Sorunu Çözün. Lütfen.
ÖZEL HASTANELERDEKİ TEMİZLİK VE HİJYEN, DEVLETİN HASTANELERİNDE YOK
Tüm Hastane Çalışanlarına diyorum ki,
Çalışanlar Arasında Ayrım Yaparak, Çalışanların Performansını Bozan, Ayrımcılık Yapan, Adam Kayıran Amirlerinizi Önce Hastane Müdürlüklerine, Sorun Çözülmüyorsa Sonra da bize Şikayet Ediniz...
Hakkıyla Çalışanların Haklarını Korumak,  Önce Hastane Yetkililerinin, Sonra da Bizim Görevimizdir. Görevini Layıkıyla Yapmayan Kim Olursa Olsun, Çalıştığı Kurumdan Uzaklaştırılacaktır.
Bizler Görevini Hakkıyla Yapan Tüm Çalışanlarımızı Baş tacı Yapacağız. İnşallah. Bize Güvenin
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum