"AK Parti" milletin aynasıdır

AK Parti’nin milletin aynası olduğunu dile getiren Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, AK Partinin kurulduğu günden buyana Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar birç

"AK Parti" milletin aynasıdır
18 Mart 2015 - 12:17
AK Parti’nin milletin aynası olduğunu dile getiren Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, AK Partinin kurulduğu günden buyana Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar birçok alana ulaşarak, laf değil hizmet ürettiğini söyledi.

“Başarının altında ciddi ve disiplinli çalışma yatıyor”

AK Partinin seçimlerde başarı göstermesini, ciddi ve disiplinli çalışmanın sonucu elde ettiğini söyleyen Mustafa Bayraktar, “AK Parti sürekli kendisiyle yarış halinde. Rakibi olmadan bu denli başarıyı göstermesinin ardında ciddi ve disiplinli çalışmasının yanı sıra etkin ve üretken olması yatmaktadır. Her zaman yarını bugünden daha iyi hale getirmek için mücadele ediyor. AK Parti ve partililerin bu millet sevdası ve hizmet anlayışında durmaya hiç niyeti yok. Milletimizin teveccühü ve duası ile atılan her adım ülkemizi arzu ettiğimiz seviyeye biraz daha yanaştırıyor” dedi. 

“AK Parti milletimizin aynasıdır”

“AK Parti milletimizin aynasıdır” diyen milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, herkesimin AK Partide kendisinden bir şeyler bulduğunu kaydetti. Bayraktar, “Kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına, kentinden kırsalına kadar herkesimin içinde olduğu tek partiyiz. Biz bu millete ne kadar hizmet etsek azdır. Bu millet her şeyin en iyisine layık. Biz de bunun için yola çıktık. Ve başaracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hiç yorulmadan pedal çevirip reformları devam ettirdiğimiz sürece, milletimizin duasını ve desteğini alacağımıza inanıyoruz. Hizmet sevdasıyla çıktığımız uzun ince yolculuğumuzda tüm engellemelere rağmen milletimize hizmetten gece gündüz bir adım geri kalmadık Allah’ın izniyle” diye konuştu. 

“Bal demekle ağız tatlanmıyor”

“Bu işler lafla olmaz” diyen AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, “Bal, bal demekle ağız tatlanmaz. Balı yersen ağız tatlanır. Bunu yapmaya bak. Bunlar tutturmuşlar oy, oy diye. Neyine güvenerek oy istiyorsun? Bu millete hangi hizmete götürdünüz? Hangi yaraya merhem oldunuz? Millet, laf değil hizmet bekliyor. Hizmeti kimin yaptığı 12 yılda Türkiye’nin nerelerden nerelere geldiği ortada. Bunu millet görmüyor mu sanıyorsunuz? Hiç endişeniz olmasın. AK Parti iktidarda olduğu sürece Samsun’da Türkiye’de kaybetmez her zaman kazanır. AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin birliği, bütünlüğü, kardeşliğine asla helal gelmez” şeklinde konuştu.

“Laf değil hizmet üretiyoruz”

Samsun’a sadece ulaşım ve haberleşmede 12 yılda 2,3 milyar TL yatırım yapıldığına dikkat çeken Bayraktar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çağın ilerisinde bir anlayışla Türkiye ulaştırma ve haberleşme altyapısında dünya standartlarının üstüne taşındı. Karayollarını yeniden yapılandırıldı. Yeni nesil teknolojilere erişimin sağlanması için GSM ve internet yatırımlarına büyük bütçeler ayrıldı. PTT çağdaş bir anlayışla yeniden yapılandırıldı. Fazla uzağa gitmeye gerek yok. Samsun’u ele alalım. Samsun’u diğer şehirlere bağlayan devlet yolları 375 kilometreye; ilçe, belde ve köyleri şehir merkezine ulaştıran il yolları ise 424 kilometre uzatıldı. Böylece kente erişim daha hızlı ve güvenli hale getirildi. Samsun’daki karayolu ağı 799 kilometreye ulaştırıldı. Bu tablo her şeyi anlatmaya yetmiyor mu? Millet hizmet istiyor, hizmet… AK Parti’nin de yaptığı bu”

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum