AK Parti otobüsüne herkes binebilir

12 Yıllık AK Parti iktidarını bir otobüse benzeten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, halkında desteği ile otobüsün her durukta(seçimde) yolcusunu artırarak yoluna devam ettiği

AK Parti otobüsüne herkes binebilir
23 Mart 2015 - 11:22
12 Yıllık AK Parti iktidarını bir otobüse benzeten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, halkında desteği ile otobüsün her durukta(seçimde) yolcusunu artırarak yoluna devam ettiğini, 7 Haziran’daki durakta(seçimde) ise yolcu sayısını daha da artırarak, Türkiye’nin özlediği yeni yönetime geçeceğini dile getirdi.

“Türkiye’de sürekli üreten bir siyasi iktidar var”

AK Parti iktidarının direksiyon başındaki şoför gibi olduğunu söyleyen Samsun milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, “Geçmişte yaptıklarımızı anlatmaya gerek yok. İnsanlar kafalarını kuma gömmesinler yeter. Bununla övünecek bir parti de değiliz. Bizim işimiz millete hizmet etmektir. Yapacaklarımızın teminatı olarak, geçmişte yaptıklarımızı halkımızla paylaşacağız. Ülkemiz için geçmişte yaptıklarımızı unutmadan yeni projeler yaparak, sürekli üreten bir siyasi iktidar var” dedi.

“Her türlü tuzağa rağmen de dimdik ayaktayız”

AK Parti iktidarlarının adeta şoför gibi her duraktan otobüse yolcu aldığını dile getiren Bayraktar, “Bugüne kadar kurulan her türlü tuzağa rağmen de dimdik ayaktayız. Hiç duraksamadan, her durakta yani girmiş olduğumuz her seçimde oy oranımızı yükselterek bir sonraki durağa ulaştık. Allah’a şükür ki hala aynı anlayış ve heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Biz duraklardan yolcu alırken dinine, mezhebine ve kimliğine bakmıyoruz. Herkese kapımız sonuna kadar açık. 12 Yılda nereden nerelere geldiğimiz ortadadır. Türkiye’yi 2023 hedefine ulaştırmak için çok daha fazla çalışmak zorundayız. Bunun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Sizin emanetinizi yere düşürmediğimiz sürece halkımız bize destek vermeye devam edecektir” diye konuştu.

AK Parti, gençliğe önem veriyor

AK Parti’nin, gençliğe verdiği önemin Samsun’da da kendisini fazlasıyla hissettirdiğini söyleyen Bayraktar, “2003 - 2013 yılları arasında Samsunlu gençlerimizin sporu, bilimi, sanatı keşfetmeleri için gençlik merkezleri tasarlandı. Bunların hayata geçmesi ile de sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa ediyoruz. Samsun’da spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapım ve onarımına 408,3 Milyon TL, yükseköğrenim gençliğine ise 326,9 Milyon TL öğrenim kredisi ve burs verdik. İşte AK partinin farkı bu?” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum