AK PARTİ TERCİH EDİLEN YİNE BİRİNCİ PARTİ OLMUŞTUR...

Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti olarak Milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin bugün dolduğunu belirterek, bugün itibarı ile AK Parti’den milletvekili aday ad

AK PARTİ TERCİH EDİLEN YİNE BİRİNCİ PARTİ OLMUŞTUR...
21 Şubat 2015 - 18:34
Ak Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti olarak Milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin bugün dolduğunu belirterek, bugün itibarı ile AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyen 56 arkadaşımızın başvuru taleplerini aldık. Her bir aday adayımız Ordu için bende varım diyen, Ordu sevdalısı arkadaşlarıma öncelikle çıkmış oldukları siyasi yolculuklarında başarılar diliyor, Ak Parti’yi tercih ettiklerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

SESSİZ DEVRİMLER PEŞ PEŞE GELDİ

Çelenk, 2001 yılında Kurucu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hala milletimizin hafızasında tazeliğini koruyan tarihi konuşmasında “Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözü bugün gösterdi ki, artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil, Türkiye bambaşka bir ülke oldu. Türkiye önünü göremeyen ve eski Türkiye anlayışından kurtulamayan, 80 Cente muhtaç üçüncü dünya ülkesi konumunda iken, fazla değil Ak Parti iktidarında 13 yılda bugün süper ligde oynayan, G-20 de temsil edilen bir Ülke oldu. Gelişmişlik, modern yaşam ve özgürlükler açısından Türkiye AB normlarında bir ülke oldu. Sessiz devrimler peş peşe geldi, ilimiz Ordu’da bu devrimlerden, modern yaşam kalitesinden önemli ölçüde payını aldı. Aziz milletimiz ve Ordulu hemşerilerimiz de Ak Parti’ye bu hizmetlerin karşılığını 9 seçimdir vermeye devam ediyor. İşte şimdi 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde de yine Milletimiz ve Ordulu hemşerilerimiz çevresinde Milletvekili aday adayı olmak isteyenlere baskı yaparak, tercihini milletin partisinden yana kullanmaları yönünde telkinde bulunmuş, 55 arkadaşımızda Ak Parti’den aday adayı olmuştur, dedi.

5 DE 5 HEDEFİMİZDEN SAPMAYACAĞIZ

Çelenk, diğer partilere bakıldığında aday adayı sayılarının Ak Parti’nin aday adayı sayısının yarısı kadar bile olmadığını belirterek bu da gösteriyor ki, 7 Haziran seçimlerinin galibi şimdiden Ak Parti olarak ilan edilmelidir. Biz, 7 Haziran seçimlerinde Ordu’da başlattığımız 5 de 5 sloganımızdan Ordulu hemşerilerimizin desteği, Türkiye’de Anayasayı değiştirecek 400 milletvekili hedefimizden aziz milletimizin desteği ile sapmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
Teşekkürler Ordu, Teşekkürler Türkiye

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum