AK Parti Türkiye'de yeni bir sayfa açmıştır

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Türkiye'de yeni bir sayfa açmıştır
17 Kasım 2019 - 16:56 - Güncelleme: 17 Kasım 2019 - 21:59
Teşkilat buluşmalarına devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, istişare, değerlendirme ve paylaşım toplantıları kapsamında il başkanlığında AK Parti İl Kadınları Başkanı Rabia Bay Keser ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Cem Çakan ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Teşkilat buluşmalarına önem verdiklerini belirten Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK davaya gönül vermiş, büyük fedakarlıklarla yüreklerini ortaya koyarak çalışan teşkilat üyeleriyle bir bütün olduklarını, halka hizmet yolunda el ele verdiklerini söyledi.
"AK PARTİ HANIM KARDEŞLERİMİZİN EVİ"
"Hanım kardeşlerimiz AK davanın vazgeçilmezi, yüreklerindeki sevgi, fedakarlık, azimleri, gece gündüz demeden koşturmaları. Haklarını ödememiz mümkün değil." diyen Yılmaz, "AK Parti  hanım kardeşlerimizin evi. Burada hepimiz bir aile olduk. Kurduğumuz güçlü bağlar, AK Parti'nin çalışmalarına da yansımaktadır. Kadınlara büyük değer veren, önlerini açan, her alanda kolaylık sağlayan partimize, tüm hanım kardeşlerimizi bekliyoruz, çalışmalarımıza katkı vermelerini istiyoruz. Hanımların bulunduğu bir yerde başarısızlıktan söz etmek mümkün değildir. AK Parti'nin başarısının büyük bir bölümünü hanım kardeşlerimiz üstlenmektedir. Halkımızla aramızda kurduğumuz güçlü bağların, temellerini sevgi elleriyle atmaktadırlar." dedi.
"GENÇLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZ" 
Kadın kolları toplantısının ardından gençlik kolları toplantısına katılan Yılmaz, gençlerle buluşmasında önemli mesajlar verdi. Yılmaz, "Gençlerimiz aziz milletimizin Türkiye'nin geleceği, umududur. Onlara verdiğimiz değer ve güven sonsuzdur. Görüşleri, düşünceleri ise bizler için çok önemli ve önceliklidir. Sevgimiz, inancımız çok güçlü. Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Gençlerimize ise çok büyük görevler düşüyor. Önce kendimizi çok iyi yetiştirmemiz, günümüz gelişmelerini çok iyi takip etmemiz, kendimizi buna göre hazırlamamız, Türkiye'nin gücüne güç katacak çalışmalarda bende varım demeliyiz. Ülkemizi geleceğe gençlerimiz güçlü omuzlarında taşıyacak. Hiç birimizin bir an olsun durma gibi bir lüksü yok. Ülkemiz için, vatanımız için, kendimiz için, çocuklarımızın geleceği için en iyisini yapmak zorundayız. Her yönüyle örnek bir nesil olarak yolumuza devam etmeliyiz." diye konuştu.
"BAŞARILI HİZMETLERİ TARİH SAYFALARI GURURLA YAZACAK"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum