Ak Parti'de Seçim Strateji Belirleme Toplantısı…

AK Parti Samsun Teşkilatının seçim stratejisi belirleme toplantısı İl Başkanı Av

Ak Parti'de Seçim Strateji Belirleme Toplantısı…
21 Nisan 2018 - 18:58
AK Parti Samsun Teşkilatının seçim stratejisi belirleme toplantısı İl Başkanı Av. Hakan Karaduman Başkanlığında İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.
Halka hizmet etme adına, ilk günkü aşkla ve genç bir kadro ile yola çıktıklarını vurgulayan İl Başkanı Karaduman, önce Samsun’a sonra ülkeye ve insanlığa hizmet etmeyi hedeflediklerini belirtti.
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için çalışmalara ivme kazandırdıklarını belirten Karaduman, “Programlarımız çok yoğun olacak. Halk ile bütünleşmiş olan teşkilatımız, bu seçimlerde bütün iletişim mecralarını en iyi derecede kullanmaya özen gösterecek. Özellikle etkin sosyal medya kullanımına ağırlık vereceğiz. Genç Samsunlular ile daha fazla etkileşim halinde bulunmaya ve onlara yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, hedeflerimizi daha iyi anlatabilmek için sosyal medya aracılığı ile onlara daha yakın olmaya çalışacağız” dedi.
İl Seçim Koordinasyon Merkezinin ve 17 İlçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin büyük oranda belirlendiğini belirten İl Başkanı Karaduman, “Bu seçim evlere gitmeyeceğiz. Mahalleler, sokaklar, köyler bizim evimiz olacak. Yenilenmiş ve dinamik teşkilatımızla Samsun’da büyük bir ivme yakalayacağız” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum