AK Parti'nin neferiyim

Çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, "AK Parti'nin neferiyim

AK Parti'nin neferiyim
04 Mart 2015 - 18:10
Çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, "AK Parti'nin neferiyim. Türkiye'ye her alanda hizmet edebilmek için partinin vizyonuna uygun olarak çalışmalar yapıyoruz. Esnafımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor, çözüm yollarını birlikte istişare ediyoruz" dedi.

Bayraktar, şunları söyledi:

"2015 Türkiye için çok kritik bir seçim yılı. Seçmenin önüne gelen sandıkla ülkemizin geleceği oylanacak. Milletvekilliğine, sadece parlamentoda dönüşümü gerçekleştirmek için talip olmadım. Bütün teşkilatlarımızla birlikte omuz omuza Samsun'umuzun sorunlarını da çözmek için bir nefer gibi çalışacağım."

AK Parti'nin 2002 yılından bugüne kadar ülkemizi dünyada söz sahibi ülkeler arasına soktuğunu, içeride ve dışarıda ciddi dönüşümler yaşattığını ifade eden milletvekili aday adayı Bayraktar, "Partimiz 2015 Haziran'ından sonra parlamentoda çok güçlü şekilde olacaktır. Teşkilatlarımızın teveccühü, parti yöneticilerimizin ve Genel Başkanımızın uygun görmesi durumunda bu davanın içinde hiç durmadan Yeni Türkiye için çalışacağım. Türkiye'nin önündeki değişim süreçlerinde partimizin vizyonuna uygun projelerimizi ilgili kadrolarımızla paylaşarak katkı sağlayacağım" dedi.

Bayraktar, yasama faaliyetlerini yürütürken Samsun'un gelişimini sağlayacak yeni proje çalışmalarıyla yerelin de aktif hale gelmesini, AK Parti'nin, tüm teşkilatlarıyla güçbirliğiyle bunu gerçekleştireceğini kaydetti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum