AKCAGÖZ'DEN AKP CAMİASINA BAŞ SAĞLIĞI

CHP Samsun İl Başkanı Av

AKCAGÖZ'DEN AKP CAMİASINA BAŞ SAĞLIĞI
11 Ekim 2016 - 11:18
7-bos-kalip-haberCHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Diyarbakır Dicle’de PKK’lılrca öldürülen Dicle ilçe başkanı Deryan için başsağlığı dileklerinde bulundu.
AKP Diyarbakır Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in, PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybetmiş olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Daha önce de bölgede AKP’li yöneticilere karşı silahlı terör eylemleri olduğunu biliyoruz. PKK'lılar önceki gün de Van'da AKP Özalp İlçe Başkan yardımcısına silahlı saldırı düzenlemiş, evini bastıkları Aydın Muştu'yu çocuklarının gözünün önünde tarayarak öldürmüştü.
Bu saldırıları tümüyle kınıyor ve lanetliyoruz. AKP’li yöneticilere sıkılan kurşun, ülkemizin iç barışına sıkılmış demektir. Hangi siyasi parti çatısı altında olursa olsun, siyaset yaparak kendine anlatma yolunu seçmiş kişilere yönelik saldırı, bizzat demokrasinin kendisine yapılmış demektir. Bu nedenle, bu terörist eylemlerin toplumda birlik olma duygusunu tetikleyeceğini ve terörün, şer amacına asla ulaşamayacağını düşünüyoruz.
Başta AKP Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel olmak üzere, tüm AKP’li yurttaşlarımıza baş sağlığı diliyorum.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum