AKCAGÖZ'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

CHP Samsun İl Başkanı Av

AKCAGÖZ'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
07 Mayıs 2016 - 17:50
CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında;
Karşılıksız sevginin ve eşsiz fedakârlığın simgesi olan annelerimiz çocuklarını yetiştirebilmek ve topluma sorumlu bireyler olarak kazandırabilmek için yılmadan çaba göstermekte ve her türlü güçlüğe katlanmaktadırlar. Annelerimiz varlığımızın sebebi, toplum yapısının çağdaş ve aydınlık  yarınların yol göstericileridir.
Annelerimiz, geleceğimizin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır.
Çocuklarını yetiştirirken her türlü zorluğa göğüs geren, her güçlüğü yenen, hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, sabrın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin sahibi annelerdir.
Ağırlaşan yaşam koşullarının yükünü omuzlarında herkesten fazla hisseden annelerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına tüm gücümüzle çalışmak zorundayız. Çünkü annelerin sağlıklı ve sağduyulu çocuklar yetiştirmedeki başarısı aynı zamanda gelişmiş bir toplum oluşturmanın anahtarıdır. Kuşkusuz anne, çocuğunun mutluluğuyla mutlu olur, çocukların mutluluğu ise demokrasi ve özgürlüğün var olduğu yönetimlerle ancak sağlanabilir. Toplumsal barışın var edildiği anaların ağlamadığı, ekonomik refahın sağlandığı, çocuklarımıza yaşam, sağlık ve eğitim olanaklarının eşit olarak verildiği bir Türkiye özlemiyle, varlıklarıyla yaşamımızı güzelleştiren ve dünyanın en yüce görevini üstlenen annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum