AKCAGÖZ'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

CHP Samsun İl Başkanı Av

AKCAGÖZ'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
18 Haziran 2016 - 12:25
CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz babalar günü dolayısıyla yaptığı açıklamada;
2- 2 Resimli Haber KalıbıYarın babalar günü,
Yarına dair ümitlerimizi güçlendiren, varlıklarıyla bize her zaman destek olan, doğduğumuz andan itibaren maddi ve manevi yardımlarını bizim için seferber etmiş tüm emektar babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyoruz.
Ne acıdır ki coğrafya olarak bu yıl da kimileri için babalar günü ayrı bir hüznü içinde barındırıyor. Ortadoğu coğrafyasında yaşanan felaketler ve savaş ortamı nedeniyle yüzlerce çocuğun hayatını kaybettiğini, canını kurtaranların ise anne ya da babalarının savaş mağduru olduklarını biliyoruz.
Her ne kadar ateş çemberinin içinde değilmişiz gibi bir algı yaratılmaya çalışılsa da son bir yıl içinde 500’ün üzerinde şehidimizin ve onlarca terör mağdurumuzun olduğu düşünüldüğünde, bu şehitlerimizin ve terör mağdurlarımızın vatana emanet olarak bıraktıkları çocuklarımız, bu babalar gününde baba hasretini bir kez daha yüreklerinin en hassas yerinde hissedeceklerdir. Bu nedenledir ki, savaşsız bir dünya için çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Çocukları babasız ve annesiz, babaları ve anneleri evlatsız bırakan, adı ne olursa olsun her şey kötüdür. Bu kötü durumu tersine çevirmek, barış ve huzuru yeniden sağlamak, yaşanılır bir dünya kurabilmek hepimizin sorumluluğundadır ve inanın buna gücümüz var.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm babalarımızın babalar gününü kutluyor, milletine hem önderlik, hem de babalık etmiş ve ebediyete intikal etmiş başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm babalarımızı saygı ile anıyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum