ALACAĞIMIZ ÜÇ PUANI ELİMİZDEN KAÇIRDIK

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambasor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”İyi mücadele ettiğimiz bir maçta alacağımız üç puanı elimizden kaçırdık“ dedi

ALACAĞIMIZ ÜÇ PUANI ELİMİZDEN KAÇIRDIK
14 Şubat 2017 - 10:50
1 7- Boş kalıp haberTürkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambasor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”İyi mücadele ettiğimiz bir maçta alacağımız üç puanı elimizden kaçırdık“ dedi.
GALİBİYETİ GETİRECEK FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Görelespor maçında iyi bir oyun sergilemelerine sonuca ulaşamadıklarını dile getiren Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Karşılaşmanın ilk yarısında rakibimiz atığı gole öne geçti. Ardından yakaladığımız gol pozisyonlarını iyi değerlendirdik ve üstün bir duruma geçtikten sonra akabinde kalemizde golü gördük. Bu arada galibiyeti getirecek fırsatları değerlendiremediğimiz gibi ’de önemli olan üç puanı elimizden kaçırdık. Önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz” diye konuştu.
LIĞ ’DE KALMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Lığın 9’uncu sırasında yerini alan ve 15 puana sahip olan Ayancık Belediyespor maçının hazırlıklarını üç puan üzerine yapacaklarını hatırlatan Bilgici, ”Rakiplerimizde bu arada boş durmayacaklar. Bizde lığ ’de kalmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim asıl hedefimiz Ladik Belediyespor ile aramızdaki bulunan puan farkını korumak olacak. Lığ sonu kadar alacağımız puanlarla lığı istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum. Bizim için her maç çok önemli bunlardan bir tanesinde deplasmanda karşılaşacağımız Ayancık Belediyespor maçını da yabana atmıyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum