ALAÇAM ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Fırat Kalkanı Harekâtının 93'üncü gününde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş 25 yaşındaki Erdal Bolat, memleketi Samsun'un Alaçam İlçesi’nde Merkez

ALAÇAM ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARI İLE UĞURLADI
26 Kasım 2016 - 00:20
1Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Fırat Kalkanı Harekâtının 93'üncü gününde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş 25 yaşındaki Erdal Bolat, memleketi Samsun'un Alaçam İlçesi’nde Merkez Şadibey Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Şehidin babası Durmuş Bolat, metanetini korurken şehit annesi Döndü Bolat oğlu için gözyaşı döktü. En son 4 ay önce Kadıköy Mahallesi’ndeki baba evine gelen şehit Bolat Merkez Şadibey Camii’nde cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazın Ardından top arabasında ilçe merkezinde kortej eşliğinde taşındı ve gözyaşları arasında Kadıköy Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.
4PROTOKOL ŞEHİT ERDAL BOLAT’IN CENAZESİNDEYDİ
Suriye'nin El Bab bölgesinde, Türk askerlerine yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat için memleketi Samsun’un Alaçam İlçesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Durmuş ve Döne Bolat çiftinin 4 çocuğumdan ikincisi ve bekâr olan şehit Erdal Bolat için düzenlenen tören Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Törene  Uluşturma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, CHP Samsun Milletvekili Milletvekili Kemal Zeybek Kırıkkale Mühimmat ve 2 3Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli. Albay Ünsal Agaoğlu, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, Ak Parti  Samsun İl Başkanı  Muharrem Göksel, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ile  kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, şehidin yakınları ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum