ALAÇAM'DA GENÇLİK TURNUVASI

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, ”Müdürlüğümüz ile Alaçam Gençlik Merkeziyle birlikte organize ettiğimiz dart turnuvasının yanı sıra masa tenisi turnuvası’ da eğlenceli bir

ALAÇAM'DA GENÇLİK TURNUVASI
12 Şubat 2016 - 23:35
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, ”Müdürlüğümüz ile Alaçam Gençlik Merkeziyle birlikte organize ettiğimiz dart turnuvasının yanı sıra masa tenisi turnuvası’ da eğlenceli bir boyut kazandı ”dedi.

[gallery ids="44241"]
EĞLENCELİ BİR VAKİT GEÇİRDİLER

[gallery ids="44242,44243"]
Yapılan turnuvalardaki Katılımlarda gençler tarafından yoğun bir ilgi gördüğünü dile getiren Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener Yarışmaya katılan oyuncularımız birbirlerini tanıyarak kıyasıya rekabet ettiler ve turnuva boyunca eğlenceli bir vakit geçirerek turnuvanın tadını çıkardılar. Yarışma sonucunda ise dereceye giren ilk üç kişiye ödülleri verilerek tebrik ettik” diye konuştu. 
SPORCULARIN YANINDA OLAKALACAĞIZ


[gallery ids="44246,44245,44244"]
İlçedeki gençlerle birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirten Müdür Şener,” Bu tür sosyal aktivitelerin gençler arasında iyi bir iletişim kurmalarını sağlayacağız ve yapılacak olan sportif faaliyetlerde her zaman sporcuların yanında olakalacağız. Turnuvamız ilçe halkı tarafından büyük bir ilgi gördü. Burada emeği gecen herkese sahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum