ALAÇAM'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hasan Talak adaylık çalışmaları kapsamında Alaçam İlçesine bir ziyarette bulundu

ALAÇAM'I ZİYARET ETTİ
23 Mart 2015 - 15:10
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hasan Talak adaylık çalışmaları kapsamında Alaçam İlçesine bir ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Talak, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve Alaçam İlçe Belediye Başkanı Hadi Uyar ile bir araya geldi.

Alaçam’ın genel meselelerinin konuşulduğu sohbette Talak Alaçam’ın daha iyi tanıtılması gerektiğine vurgu yaparak; “Alaçam’ın kalkınması için ne gerekiyorsa yapılmalı” dedi.

Gerek coğrafi gerekse tarihi bakımdan türlü zenginliklere sahip olan Alaçam diğer ilçeler arasında farklı bir yere sahiptir diyen Talak sözlerine şöyle devam etti.  “Bu sebeple Alaçam’ın daha iyi tanıtılması gerektiği kanaatindeyim. Geyikkoşan Mesire alanı, Dürtmen Yaylası, mutlaka tanınması ve bilinmesi gereken yerlerdir.”dedi.

İlçe ekonomisine de temas eden Talak Sözlerinin devamında şunları aktardı;

"İlçenin ekonomisi genel olarak tarıma ve hayvancılığa dayanmaktadır. Bunun yanında balıkçılık da yapılmaktadır.  Bunu buğday, çeltik mısır ve fındık üretimi takip etmektedir. Ayrıca sebze ve meyve yetiştiriciliği de yapılmaktadır. Hayvancılıkta ise büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılmaktadır. İlçe ekonomisi genel olarak tarım ve hayvancılığa dayalı olmakla birlikte, çiftçiler, buğdayı kendilerine yetecek kadar üretmektedirler. Ancak teşviklerle bu alanlarda da üretim artırılmalıdır. Bunun için de Ankara hükümeti ile Alaçam arasında iyi ve sağlam bir köprünün oluşturulması gerektiğini düşünüyorum.”

Sohbet sonunda İlçe başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Talak’a adaylık yolunda başarılar dilediler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum