ALÇAKÇA BİR TERÖR SALDIRISI

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, savcı Mehmet Selim Kiraz’ın yasadışı terör örgütü tarafından rehin alınarak şehit edilmesini kınadı

ALÇAKÇA BİR TERÖR SALDIRISI
01 Nisan 2015 - 20:19
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, savcı Mehmet
Selim Kiraz’ın yasadışı terör örgütü tarafından rehin alınarak şehit edilmesini kınadı. Bilgin, “Bizim dirimiz insan, ölümüz şehittir. Türk milletinin başı sağolsun” dedi.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilmesiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-C'li 2 kişi tarafından rehin alınarak şehit edilmesi, insanlık dışı bir eylemdir. İnsan hayatının en büyük değer olduğu gerçeği göz önüne alındığında bu olay lanetlenmesi gereken bir suçtur. Bu saldırı Türk milletine karşı yapılmıştır" dedi.

‘Gayemiz insan, özümüz şehittir’

"Terörün her türlüsü insanlık suçudur" diyen Bilgin, "Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırı, akıl ve vicdan sahibi hiç kimsenin kabul edemeyeceği vahim bir olaydır. Bizim inancımıza göre haksız yere bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Bizim dirimiz insan, ölümüz şehittir. Savunmasız bir insanın haksız yere ve acımasız bir şekilde öldürülmesi toplum vicdanını yaralamıştır. Bu saldırı, adalete, topluma ve vicdana yapılmıştır. Bu milli birliğimize ve beraberliğimize karşı işlenmiş alçakça bir terör saldırısıdır. Bu saldırıyı ve her türlü saldırıyı kınıyorum. Tüm yargı camiasının ve Türk milletinin ve şehit Cumhuriyet Savcımızın ailesine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum