Aldığımız Bir Puandan Memnun Değiliz

Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Bu haftaki rakibimizin karşında aldığımız bir puandan memnun değiliz” dedi

Aldığımız Bir Puandan Memnun Değiliz
01 Ekim 2019 - 15:19
Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Bu haftaki rakibimizin karşında aldığımız bir puandan memnun değiliz” dedi.
İYİ MÜCADELE ETTİK OLMADI
Niksar Belediyespor karşısında istenilen oyunu sergilemelerine rağmen sonca ulaşamadıklarından yakınan Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Havanın sıcak olmasına rağmen rakibimizin karşında iyi mücadele ettik. Rakibimiz işe karşımızdan bir varlık gösteremedi. Kazanacağımız maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Hakkımız olan üç puanı alamadığımız içinde ayrıca üzgünüz” diye konuştu.
BU HAFTA EVİMİZE ONUYORUZ
Hafta sonu saha ve seyircinin önünde karşılaşacakları Merzifonspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarına başlayacaklarını belirten Mavi Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Niksar Belediyespor maçı geride kaldı. Bu haftaki maçımızı düşünmek zorundayız. 2019 -2020 futbol sezonunda ilk İki haftayı üst üstüne deplasmanda oynadık. Bu hafta ilk defa taraftarınızı önünde onayacağımız önemli maçı kazanmak zorundayız “ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum