ALDIĞIMIZ SONUÇ BİZDEN YANA DEĞİL

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Lâdik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Rakibimizi karşısında aldığımız sonuç bizden yana değil ”dedi

ALDIĞIMIZ SONUÇ BİZDEN YANA DEĞİL
05 Aralık 2017 - 20:47
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Lâdik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Rakibimizi karşısında aldığımız sonuç bizden yana değil ”dedi.
GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK
Turhalspor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ifade eden Lâdik Belediyespor’un Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, ”Maçın genelinde iyi mücadele ettik. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik. Üç puanla ayrılan taraf Lâdik Belediyespor olacaktı. Rakibimizin karşısında aldığımız bir puan bizim için önemli değil. Kaçırdığımız gollere yanıyorum. Bu maç bizim açımızdan artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz“ diye konuştu.
TAKIMIZDA EKSİK OYUNCUMUZ BULUNMUYOR
Bir günlük izinin ardından Lider Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını söyleyen Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ayvaz, ”Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi hazırlanmak zorundayız. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Takımızda eksik oyuncumuz bulunmuyor. Bu arada namağlup lider  Fatsa Belediyespor ‘un Ladik’ten eli boş göndereceğiz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum