ALİ BABA 14'ÜNCÜ YILINDA ANILDI

Samsun futbolunun sevilen simalarından ( Ali baba) lakaplı Ali Alanyurt vefatının 14’üncü yılında kara rağmen Kıranköy Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen bir programla anıldı

ALİ BABA 14'ÜNCÜ YILINDA ANILDI
08 Ocak 2017 - 18:12
7-bos-kalip-haberSamsun futbolunun sevilen simalarından ( Ali baba) lakaplı Ali Alanyurt vefatının 14’üncü yılında kara rağmen Kıranköy Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen bir programla anıldı.
Türkiye Futbol Adamları Derneği ve Samsungücü eski yöneticilerinin Ali Alanyurt’ un vefatının 14. yılında Kıranköy Mezarlığındaki Aile kabristanlığında düzenlenen bir programla anıldı ve ayrıca Akşam namazından sonra Hançerli Camii'de  Mevlid-i Şerif okutuldu.
ALİ BABAYI UNUTMUYORUZ
Samsungücü Başkanı Ferhat Varan,  Ali Alanyurt’ ı her yıl ölüm yıldönümünde andıklarını belirterek, "O'nu analım ki, futbolun sadece bir spor olmadığını, Ali baba gibi iz bırakan insanlar da yetiştirdiğini gelecek nesillere aktaralım” dedi.
1ONLARIN BİRER VEFALI DOSTLAR
TÜRFAD Başkanı Gültekin Kullukçu ise; “Samsunumuzda Ocak ayı futbolumuzun değerlerini yitirdiği matemli bir süreç, 20 Ocak 1989 ve sonrası Ali Alanyurt, Çetin Gümüşkaptan, Gozgoz Yılmaz, Sedat Çakır, Yüksel Ozan, Ferruh Çetin, Menteşoğlu, Kamuran Soykıray, Çolak Sabahattin, Âdem Bilir, İsmet Hatipoğlu, Muharrem Kayalar, Teoman Taş, Ertan Baki, Cemal Özdemir gibi isimlerle de özdeşleşebileceğini anlatabilelim. Onların birer vefalı dostları olarak, gönül köprümüzü sürekli açık tutacağız ve her yıl bu insanları dualarla anacağız “şeklinde konuştu.
Törene; Ali Alanyurt’ un oğlu Murat Alanyurt, ve yeğeni  Akif Nemutlu ,TÜRFAD As Başkanı Ali Gürler, yeğeni, , Samsungücü Kulüp Başkanı Ahmet Cengiz, yönetim kurulu üyeleri Köksal Ersayın Tuncer Kaya, Samsunspor Kulübü eski başkan yardımcısı Recep Hun, OMÜ Eski Başhekimi Tayyar Cantürk ve eski dostları katıldı..
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum