ALPAGU KÜLTÜR ve SPORLARI FEDERASYONU GENEL KURULU YAPILDI

Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

ALPAGU KÜLTÜR ve SPORLARI FEDERASYONU GENEL KURULU YAPILDI
03 Ocak 2018 - 08:00
Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.
Genel Merkezi Samsun olan Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Olağan Genel Kurulu, 31.12.2017 tarihinde Ulugazı Mahallesi 100. Yıl Bulvarı No: 123 ilkadım Samsun adresinde gerçekleşti.
2014 yılından beri faaliyetlerine devam eden Federasyonun; 8000 yıllık Türk Savaş ve Savunma Sanatı olan, yiğitliğin, korkusuzluğun, savaşçılığın adı olan ALPAGU’yu, geçmişimize sahip çıkmak, yeni nesillere aktarmak, inançlı, bilinçli ve güçlü sporcu nesiller yetiştirmek ideallerinde çalışmalarına azimle, inançla devam edecek olup, Yüce Milletimizin ve Devletimizin de sahiplenmesi ile hak ettiği yere ulaşacağına inanıyor ve bu inançla çalışacağımıza söz veriyoruz.
Yapılan organ seçimlerinde; Genel Kurul delegelerinin tamamının kabulü, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Yakup Cemil Şahin, Osman Yücel, Recep Çakıroğlu, Mehmet Bozan, Ayhan Gazi Ok, Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine; Süleyman Tural, Nedim Aydın, Hasbican Atalar, Zeynep Özsoy, Zeki Ateş getirildi.
Denetleme Kurulu asil üyeliklere; Murat Yazgu, Burak Oğuz, Ayhan Eraslan, Denetleme Kurulu yedek üyeliklere; Birol Yılmaz, Yusuf Cavga, Volkan Güvercin getirildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum