ALTINORDU'NUN İLK CEMEVİ AÇILIŞA HAZIR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ;  "BU ZAMANA KADAR NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRİYORUZ"  Altınordu İlçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin mahallesin

ALTINORDU'NUN İLK CEMEVİ AÇILIŞA HAZIR
05 Haziran 2015 - 10:52
ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ;  "BU ZAMANA KADAR NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRİYORUZ" 
Altınordu İlçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin mahallesinde çalışmaları devam eden Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi açılışa hazır hale geldi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve OSKİ Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün ile birlikte açılışa hazır hale getirilen Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevini ziyaret ederek, alevi vatandaşlar ile bir araya geldi.
Başkan Tekintaş ve beraberindekileri Ordu Alevi Kültür Derneği Başkanı Tuncay Özenç ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş karşılandı.
Başkan Tekintaş, alevi vatandaşlar ile uzun süre sohbet ettikten sonra açılışa hazır hale gelen cemevi inşaatında incelemelerde bulundu.
İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Tekintaş,
"Alevi kardeşlerimize bu zamana kadar ne söz vermişsek yerine getiriyoruz" dedi.
Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, "Açılışa hazır hale getirilen Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi'nin bütün kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserin ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a ve ekibine, Altınordu Belediye Başkan Yardımcılarımız ve ekibimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kardeşilğimizin simgesi haline gelecek olan bu yapının özellikle Alevi kardeşlerimiz açısından büyük önem taşıdığının farkında ve bilincindeyiz. Şuanda açılışa hazır halde olan bu yapının 3 yıl önce temel atma töreninde de vardık, şimdi de varız. Biz Alevi kardeşlerimize ne söz verdiysek bu zamana kadar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİR VE ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ordu Alevi Kültür Derneği Başkanı Tuncay Özenç ise; "Ben öncelikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş'a bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ordu şehrimiz, havalimanı, Çevre Yolu ve diğer yatırımlar ile büyüyerek gelişiyor. Bizler de yapacağımız sosyal, kültürel etkinlikler ile şehrimize güzellik, ekonomisine ve turizmine de katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum