ALTINTAŞ YEMEK FESHANE'YE KATILIYOR

Altınmeşe Park işletmecisi, Altıntaş Yemek Fabrikası sahibi, işadamı Muzaffer Altıntaş, Altınmeşe Park Restaurant’da Samsun basınına sabah kahvaltısı vererek, Feshane Samsun Günleri’ne katılımları ile

ALTINTAŞ YEMEK FESHANE'YE KATILIYOR
26 Mart 2015 - 14:23
Altınmeşe Park işletmecisi, Altıntaş Yemek Fabrikası sahibi, işadamı Muzaffer Altıntaş, Altınmeşe Park Restaurant’da Samsun basınına sabah kahvaltısı vererek, Feshane Samsun Günleri’ne katılımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altıntaş, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “bu yıl 2-3-4 ve 5 Nisan 2015 tarihlerinde Feshane Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Geleneksel Feshane Samsun Günleri’ne Altıntaş Yemek Fabrikası olarak katılma kararımızdan bazı olumsuzluklar nedeniyle vazgeçmiştik. Ancak SAMKON (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) Genel Başkanı Sayın Kaya Aşçı’nın girişimleri ile bizi rahatsız eden olumsuzluklar düzeltildi ve biz de tekrar bu fuara katılma kararı aldık.

FESHANE’DE SAMSUN’DAN TEK FİRMAYIZ

Biz Samsun sevdalısı bir firma olarak Samsun için bir şeyler yapmak istiyoruz. Samsun’a bürokrasinin, siyasetin ve bazı kurumların yeterince sahip çıkmadığını görüyoruz. Feshane Samsun Günleri’ne Samsun’dan bizim dışımızda katılan bir firma yok. Samsun’u Dünya’ya tanıtacaksak bunu Samsun’lu bütün işadamları bir araya gelerek yapmalıyız. Samsun için herkesin, firmaların, STK’ların yapabilecekleri çok şeyler var, biz samsun’un dışında 10 şehirde daha işyerimiz var, ben diğer şehirlerdeki işyerlerimizin malzemelerini Samsun’dan gönderiyorum. Samsun’un tanıtımını sadece belediyelere bırakamayız, birlik olup şehrimizi tanıtmalı ve geliştirmeliyiz.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum