AMASYA ZİRAAT ODASI BİRLİĞİ BAŞKANI VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

    AMASYA ZİRT ODASIN’DAN ŞHİN’E ZİYARET   AMASYA ZİRT ODASI BİRLİĞİ BAŞKANI VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ Amasya Ziraat Odası Birliği Başkanı Mehmet Baş ve birlik yönetim

AMASYA ZİRAAT ODASI BİRLİĞİ BAŞKANI VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
23 Ekim 2014 - 21:44









 

  AMASYA ZİRAAT ODASIN’DAN ŞHİN’E ZİYARET

 

AMASYA ZİRAAT ODASI BİRLİĞİ BAŞKANI VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ









Amasya Ziraat Odası Birliği Başkanı Mehmet Baş ve birlik yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

Amasya Ziraat Odası Birliği Başkanı Mehmet Baş ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bu gün Amasya Ziraat Odası Birliği yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, aynı zamanda Amasyalı olan Sayın Valimizi ziyarete geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettikleri için şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinin hayırlı olmasın diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Valisi İbrahim Şahin, Amasya Ziraat Odası Birliği Başkanı Mehmet Baş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Amasya Ziraat Odası Birliği Başkanı Mehmet BAŞ, ziyaretin anısına Samsun Valisi İbrahim Şahin’e Amasya ilinin tarihi evlerinin yağlı boyalı tablosunu takdim etti.

Ziyarete ayrıca, Bafra Ziraat Odası Birliği Başkanı Sait Karagöl’de katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum