16'İNCİ DÖNEM EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÖRENİ DÜZENLENDİ

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 16'inci dönem eğitim ve öğretimin başlaması dolayısıyla spor salonunda tören düzenlendi

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 16'inci dönem eğitim ve öğretimin başlaması dolayısıyla spor salonunda tören düzenlendi.
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu, spor  salonun ’da düzenlen törene, Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut,  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, daire müdürleri ile öğrenciler katıldı.
909 ÖĞRENCİ EĞİTİM ÖĞRETİME KATILACAK
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir konuşma yapan Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihan Alagöz, “16'inci dönemde 909 öğrenci eğitim öğretime katılacaktır. Okulumuz yerleşim yeri, coğrafi konumu, ulaşımı ve sosyal imkânlarıyla polis eğitimine elverişli durumdadır. Sevgili öğrenciler, sizlerden çok çalışmanızı, kendinizi iyi yetiştirerek mezun olduğunuzda halkımıza bilgili, birikimli ve yetenekli polis memurları olarak hizmet etmenizi istiyoruz” dedi.
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cihan Alagöz’ün konuşmasının ardından Vali İbrahim Şahin, geçen yıl sınıfını dereceyle geçen öğrencileri ödüllendirdi. Programdan sonra öğrenciler ders başı yaptı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net