170.YILI KUTLU OLSUN

POLİS TEŞKİLATIMIZIN 170

POLİS TEŞKİLATIMIZIN 170.YILI KUTLU OLSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hasan Talak Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Talak, Devletimizin başlıca vazifelerinden birinin de vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek olduğu olduğunu kaydetti.

Talak mesajının devamında şunları aktardı; ” Sahip olduğu 170 yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ve çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik alt yapısını da ekleyerek, ülkemizin en başarılı kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatlarına da örnek olmuştur. Aynı zamanda da yabancı ülke polis teşkilatlarına eğitim veren bir kurum haline gelmiştir. Emniyet Teşkilatımız, sosyal sorumluluk projeleriyle eğitimden spora, kültür ve sanata dair birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır.

Ülkemizin son yıllarda tüm kurum ve kuruluşları ile kaydettiği gelişim ve değişimden polis teşkilatımızda geri kalmamış, çağın gerektirdiği en ileri teknoloji ve bilgi birikimini en üst düzeyde kullanan kurumlardan biri haline gelmiştir.  Bu süreçte polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik altyapıya sahip bir konuma gelmiştir. Türk polisi, bağrından çıktığı bu milletin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakârca vazifesini yürütmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatı mensuplarının anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”