19 Mayıs Stadyumunda oynanan maçta taraflar yenişemedi.

 MAÇ SONA ERDİ… 19 Mayıs Stadyumunda oynanan maçta taraflar yenişemedi

 MAÇ SONA ERDİ…

19 Mayıs Stadyumunda oynanan maçta taraflar yenişemedi.

Samsunspor kendi evinde ağırladığı Giresunspor karşısında etkili oyun oynayamadı. Sezonun ilk maçı olması nedeniyle taraflar birbirlerinin açıklarını arasalar da 90 dakika boyunca bir varlık gösteremediler. Her iki taraf girdiği gol pozisyonları değerlendiremeyince maç 0-0 sona erdi.

STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Engin Erdem, Fevzi Demirhan

SAMSUNSPOR: Furkan, Fatih, Doğan, Ahmet Burak, Zafer (Hasan dk. 46), Serdar Eylik (Musa Aydın dk. 76), Umar, Murat, Tuna, Taha, Adilovic (Alperen dk. 57)

YEDEKLER: Soner, Halil İbrahim, Ali Zorlu, Erdi

TEKNİK DİREKTÖR: Erhan Altın

GİRESUNSPOR: Eray, İsmail, Abdulaziz, Ergün, Solomon (Barış dk. 59), Berkan, Da Silva (Cihan dk. 79), Onur, Özgür, Alican, Çağrı (Gökhan dk. 74)

YEDEKLER: Eser, Uğur, Hakan Çevik, Rıdvan Sağlam

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Birinci

SARI KART: Onur (Giresunspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada Giresunspor’un geliştirdiği ani atakta Da Silva’nın ceza sahasına yerden yaptığı ortada Ergün’ün vuruşunu defans engellerken, dönen top da Abdulaziz’in vuruşunu Furkan uzaklaştırdı.

37. dakikada Abdulaziz’in kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta çıktı.

42. dakikada ceza sahası dışından Çağrı’nın sert vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Furkan'da kaldı.

62. dakikada ceza sahasında yaşanan karambol de topu önünde bulan Alperen'in vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

69. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta topla buluşan Serdar Eylik, önce rakibini sonra da kaleciyi çalımlayarak vuruşunu yaptı ancak defans araya girerek topu uzaklaştırdı.

87. dakikada Ergün’ün ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Alican’ın sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

Şokhaber.net