19 Mayıs'a Özel Futbol Turnuvası!

Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel futbol turnuvası düzenledi

Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel futbol turnuvası düzenledi. Öğretmenlerden oluşan takımlar on gün boyunca birbiriyle kıyasıya mücadele etti.
Final maçında konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şube Başkanı Sefa Zor turnuvayla ilgili şunları belirtti:"Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk'ün Şehri Samsun'da bu güne özel "Aktif Gençlik Futbol Turnuvası" düzenledik.
Yaklaşık bir yıldan beri devam eden "Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum" projemiz kapsamında kötü alışkanlık düzeyinde bağımlılıkla ilgili farkındalık oluşturup gençlerimizde görülen bu bağımlılığı azaltma ve sağlıklı bir nesil oluşturma misyonuyla farklı etkinlikler yapıyoruz. Bu projeyle ilgili yaptığımız sağlık yürüyüşlerinin, kampların, bisiklet şenliklerinin, bağımlılıkla ilgili panellerin ve ortak akıl toplantılarının yanında 19 Mayıs'a özel olarak da bu futbol turnuvasıyla öğretmenlerimizi ve ailelerini bir araya getirmenin sevincini yaşadık.
Temiz Gelecek Gençlerle Gelecek
"Temiz Gelecek Gençlerle Gelecek " inancıyla evlatlarımızı, toplumumuzu, geleceğimizi tehdit eden her türlü zararlı bağımlılığı en aza indirmek, mümkünse tümüyle yok etmek için bizler sendika olarak elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız."
Samsun'un ilçelerinden oluşan 12 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Çarşamba ile Vezirköprü temsilciliği karşılaştı. Çarşamba turnuvanın şampiyonu olurken, Vezirköprü ikinci, Atakum ve İlkadım ilçe temsilcilikleri de 3’üncülüğü paylaştı.
şokhaber.net