1'İNCİ AYAK KROS İL BİRİNCİLİĞİ SAMSUN'DA YAPILDI

Kros İl Temsilcisi Nevzat Helvacı, "Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün düzenlemiş olduğu Kros İl Birinciliği 1'inci Ayak yarışları yapıldı' dedi

Kros İl Temsilcisi Nevzat Helvacı, "Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün düzenlemiş olduğu Kros İl Birinciliği 1'inci Ayak yarışları yapıldı“ dedi.
1. AYAK YARIŞMASI YAPMAKTAYIZ
Canik Doğu Park Tartan Koşu Pistinde gerçekleştirilen yarışlara yaklaşık 50 kız 75 erkek sporcu katıldı. Yarışlar; 1997 ile 2004 doğumlu sporcuların katılımıyla, 1000 metre ila 5000 metre aralığında gerçekleştirildi. Kros mevsimini açmış olduklarını dile getiren Kros İl Temsilcisi Nevzat Helvacı," Bugün Kros İl Birinciliği 1'inci Ayak Yarışması yapmaktayız. Yarışmalarımız küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde yapılıyor. Uzun süren antrenman dönemlerinde sporcularımızın ara derecelerini almak, onları güçlendirmek, sporcuları her an yarışmalara hazır bulundurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

[gallery ids="59342,59343,59344"]
FİNAL YARIŞLARI İSE GAZİANTEP'TE YAPILACAK
16 Ekim 2016 tarihinde, Samsun'da yapılacak olan küçükler, yıldızlar kulüpler bölgesel kros ligi 10 ilin katılması ile yapılacağını ifade eden Helvacı, "Yarışmalar sonunda birinci kademe puanları ikinci kademe ye taşınacak, ikinci kademede; toplam puanda ilk üçe giren takımlar final yarışmalarına katılacaktır. Takımı olmayan ferdi sporcular arasında ilk 4 sırayı alanlar da yarışmalara katılacaktır. İkinci kademe yarışları 20 Kasım 2016 tarihinde, Rize' de, final yarışları ise 18 Aralık 2016 tarihinde Gaziantep' te yapılacaktır. Katılan kulüplere başarılar dilerim" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net