20 Milyon İnsan Dünyaya Mesaj Verdi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 Temmuz'da hainlerin şifresini bozan Türk halkının, Türkiye genelinde Demokrasi ve Şehitler Mitinglerinde 20 milyondan fazla insandan oluşan birlik fotoğra

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 Temmuz'da hainlerin şifresini bozan Türk halkının, Türkiye genelinde Demokrasi ve Şehitler Mitinglerinde 20 milyondan fazla insandan oluşan birlik fotoğrafıyla düşmanları korkuttuğunu söyledi.
Cumhuriyet Meydanı'nda 24 gündür nöbet tutan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Demokrasi ve Şehitler Mitinginin ardından gece boyunca vatandaşlarla birlikte nöbete devam etti. Vatandaşlarla yaptığı sohbette Demokrasi ve Şehitler Mitingini değerlendiren Başkan Osman Genç, Türk halkının tüm dünyaya "tek yüreğiz" mesajı verdiğini belirterek, 15 Temmuz'da hainlerin şifresini bozan Türk halkının, Türkiye genelinde Demokrasi ve Şehitler Mitinglerinde 20 milyondan fazla insandan oluşan birlik fotoğrafıyla düşmanları korkuttuğunu söyledi.
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Samsun'da, 24 gündür büyük bir şevkle, aşkla, coşkuyla Demokrasi Nöbetlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Genç, Demokrasi ve Şehitler Mitinginde birlik olan AK Parti, CHP, MHP, Saadet Parti yöneticilerine ve seçmenlerine teşekkür etti. Hep birlikte tüm dünyaya birlik fotoğrafı verildiğini dile getiren Genç, "Artık kimse milletin iradesini çiğneyemez. Biz 79 milyon aynı kaderi paylaşıyoruz. Milli ve millet şuurunu güçlendireceğiz. Artık daha çok birlikte hareket edeceğiz. Bu millet, 15 Temmuz'da hainlerin şifresini bozdu. Biz tüm siyasi partilerimizle, hangi görüşte olsun her insanımızla bir ve beraberiz. Tek yürek olan bu milleti, bu devleti kim yıkabilir?" dedi.
BİRİZ VE GÜÇLÜYÜZ
Demokrasi ve Şehitler Mitinginde 5 milyonu İstanbul Yenikapı’da olmak üzere Türkiye genelinde 20 milyonun üzerinde insanın meydanlardan tüm dünyaya “biriz ve güçlüyüz” mesajı verdiğine vurgu yapan Başkan Osman Genç, “Bugüne kadar dünyanın hiçbir yerinde bu kadar insan vatanı, milleti ve geleceği için birlik olmamıştır. Bu kenetlenmemiz tüm dünyaya örnek olmuştur. Türk halkının bu birliği sadece FETÖ’ye değil, tüm düşmanlara korku salarken, İslam âleminin ve mazlum coğrafyaların göğsünü kabartmıştır. Bu onur tüm Türkiye’nin, hepimizin” diye konuştu.
BİRLİĞİMİZİ BOZMAYALIM
Türk milletinde Çanakkale ruhunun devam ettiğini belirten Başkan Osman Genç, şunları söyledi: "Bu ruh sayesinde yenilmeyeceğimizi, üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Yeter ki biz bu birlikteliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Bize göre söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Milletimiz ay yıldızlı al bayrağınıza, onurumuza, vatanımıza, geleceğimize sahip çıkmıştır. 7'den 77'sine, kadınından erkeğine, siyasetçisinden esnafına, işçisinden çiftçisine, sivil toplum kuruluşlarına her herkese teşekkür etmek istiyorum. Allah herkesten razı olsun. Rabbim bizliğimizi, beraberliğimizi pekiştirsin."
şokhaber.net