2016 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Her ayın ilk haftası Ayvacık Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısının 2016 yılı ilk Ocak ayı toplantısı bu gün saat 14

Her ayın ilk haftası Ayvacık Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısının 2016 yılı ilk Ocak ayı toplantısı bu gün saat 14.00 da gerçekleştirildi. Belediyenin müdürlüklerinden gelen ve meclise sunulan gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşüldü ve oy birliği ile Belediye Meclisinden geçti.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un Başkanlığında yapılan 2016 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısına 14 Meclis Üyesi katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mustafa Belur  “2016 yılının vatandaşlarımıza, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza ve tüm çalışanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Ayrıca bu yıl içerisinde, gerek ülkemizde gerekse Ortadoğu’da yaşanan acıların sona erip, yerini barış ve huzura bırakmasını diliyorum. Belediye Meclisi  olarak da 2016 yılı içerisinde alacağımız kararların ve çalışmaların İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Toplantı sonrası Ayvacık Belediyesi tarafında Meclis üyelerine ve Belediye Müdürlerine özel olarak yapılan 2016 yılı hediyeleri takdim edildikten sonra meclis toplantısı sona erdi.