29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞEHRİN MERKEZİN'DE RENKLİ KUTLAMALARA SAHNE OLACAK…

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞEHRİN MERKEZİN'DE RENKLİ KUTLAMALARA SAHNE OLACAK… Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi, bünyesinde bulunan Pera Sanat Akademi işbirliği ile Cumhuriyetin kuruluşunun 91

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞEHRİN MERKEZİN’DE RENKLİ KUTLAMALARA SAHNE OLACAK…

Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi, bünyesinde bulunan Pera Sanat Akademi işbirliği ile Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yılını renkli etkinliklerle kutlayacak.

Bando takımı, dans gösterileri, çocuk atölyeleri, müzik dinletileri gibi birçok gösteri etkinlikler arasında yer alıyor.

Kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız, ardından Pera Sanat Akademi Eğitim Koordinatörü Gülüzar Bayramkaya’nın konuşmasıyla başlayacak. Ardından Bando takımı milli marşlardan oluşan performanslarını sergileyecek. ‘’Mutlu Günlere Şarkısı’’ hep bir ağızdan söylendikten sonra gösteriler ve yarışmalar gerçekleşecek. Pera Sanat Akademi Orff Grubu gösterisi, paraşüt gösterisi, Zeybek gösterisi, Popting gösterisi, Bachata gösterisi ve Tango gösterisi etkinlikler arasında yer alıyor. Pera Sanat Akademi ile karaoke yarışması ise etkinliklere farklı bir renk getirerek, ziyaretçilere keyifli saatler yaşatacak.

Bulvar AVM ve Pera Sanat Akademisi tüm Samsunluları 29 Ekim kutlamaları için Bulvar AVM meydan alanına davet ediyor.