3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması için son hazırlıklar tamamlandı.

Canik'te yarışma hazırlıkları tamam 3

Canik’te yarışma hazırlıkları tamam

3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması için son hazırlıklar tamamlandı.

Canik Kent Konseyi tarafından Pazar günü düzenlenecek 3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması için son hazırlıklar tamamlandı. Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmada hanımlar hünerlerini yarıştıracak

Canik Kent Konseyi Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubu, 3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması öncesi son hazırlıkları görüşmek üzere konsey binasında toplandı. Koordinatörlüğünü Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan’ın yaptığı ve Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubu Başkanı İhsan Çürükoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, bu yıl 3.’sü düzenlenen yarışmanın gelecek yıllarda düzenlenecek uluslararası yemek yarışmasının hazırlığı niteliğinde olduğu belirtildi.

AMAÇ, FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Kadınlara yönelik faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, “Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubumuz önderliğinde 3.’sünü gerçekleştirdiğimiz Altın Ödüllü Yemek Yarışmamızda bu yıl farkındalık oluşturmayı ve bu tür yarışmalarla kadınlarımıza özgüven aşılamayı amaçlıyoruz.  3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışmamız ustalık dönemidir ve uluslararası yemek yarışması için hazırlık olacaktır” dedi.

HEDEF, ULUSLARARASI YARIŞMA

Yemek yarışması için fikir alışverişin yapıldığı toplantıya Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubu Başkanı İhsan Çürükoğlu, Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Kurt Şancı, Samsun Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğretmeni Miyaser Aydın, Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, gönüllü Aysen Tozlu ve Ali Çakırkaya ile Necati Kodalak katıldı.