3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek yarışmasında hanımlar hünerlerini ortaya koyacak.

Bayanlar yemeklerini yarıştıracak Canik Kent Konseyi, düzenleyeceği yarışma ile Samsunlu bayanları yine bir araya getirecek

Bayanlar yemeklerini yarıştıracak

Canik Kent Konseyi, düzenleyeceği yarışma ile Samsunlu bayanları yine bir araya getirecek. Bu yıl 21 Aralık'ta "Sürpriz Farkındalık Adına Bir Etkinlik" sloganıyla gerçekleşecek olan 3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek yarışmasında hanımlar hamur işleri, zeytinyağlılar ve tatlılar olmak üzere üç kategoride yarışacak.

Canik Kent Konseyi, Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması'nın üçüncüsünü düzenliyor. 21 Aralık 2014 Perşembe günü saat 13.00'da Canik Belediyesi'nde düzenlenecek yarışmada hanımlar hamur işleri, zeytinyağlılar ve tatlılar olmak üzere üç ayrı kategoride yarışacak. Bu yıl "Sürpriz Farkındalık Adına Bir Etkinlik" sloganıyla gerçekleşecek olan yarışmaya katılmak isteyen bayanlar, 18 Aralık Perşembe gününe kadar şahsen müracaatların yanı sıra 228 16 22 - 0542 216 65 21 ve 0533 322 12 11 nolu telefonlardan veya canik_kent_konseyi@hotmail.com mail adresinden başvuruda bulunabilecek.

TOPLANTIDA YARIŞMA KONUŞULDU

Yarışmanın hazırlıkları sürerken, Canik Kent Konseyi Kültür, Sanat ve Turizm Çalışma Grubu, yaptığı toplantıda gündemine 3. Geleneksel Altın Ödüllü Yemek Yarışması'nı aldı. Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan'ın da katıldığı toplantıda, yarışmanın detayları konuşuldu. Dereceye girenlere ödüllerin verileceği yarışmaya katılan yemekler daha sonra kitap haline getirilecek. Samsunlu bayanların mutfak marifetlerini ortaya çıkarmalarını amaçladıklarını belirten Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan, "Kadınlarımızın daha aktif, daha üretken, daha sosyal olmaları için çalışıyoruz" dedi.

BAYANLARA YARIŞMA DAVETİ

Canik Kent Konseyi olarak bayanlara yönelik aktivite ve faaliyetlerde bulunmaya devam ettiklerini belirten Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan, "Daha önceki yarışmalarımız büyük ilgi gördü. Bu yıl inşallah ilginin daha fazla olmasını bekliyoruz. Amacımız kadınlarımızı hem bir araya getirmek, sosyalleşmelerini sağlamak hem de maharetlerini ortaya çıkarmak. Düzenlenecek yemek yarışmasını kadınlarımızın sosyal bir aktivitede tanışması ve kaynaşması bakımından önemli buluyorum. Bütün bayanları yarışmaya katılmaya davet ediyoruz" diye konuştu.