3. ŞİİR KİTABININ İLK İMZA GÜNÜ' NDE GERİ SAYIM

Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin' in 2018 Ağustos' da, Antalya Baygenç Yayıncılık' tan piyasaya çıkan "Sevgi Güneşi Çocu' Ok

Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin' in 2018 Ağustos' da, Antalya Baygenç Yayıncılık' tan piyasaya çıkan "Sevgi Güneşi Çocu” Oktay Zerrin'in bu güne kadar "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı 1. "Dünya Çocukla Güzel" adlı 2. ve "Sevgi Güneşi Çocuklar" adlı 3. yeni çocuk şiirleri kitaplarının imza günü ve söyleşi etkinliği, 5 Ekim 2018 Cuma günü, Bafra Atatürk Bulvarı ( 100.Yıl ) Elatun Kitap&Cafe' de, 18- 20.30 saatleri arasında gerçekleşecek.
Oktay Zerrin, imza gününe tüm değerli şirseverleri beklediğini söyledi. Zerrin, kızının Tekkeköy' deki bir şirkette dış ticaret sorumlu müdürü olarak çalışması nedeniyle Atakum Türkiş'te, bazen da hafta sonlarında memleketi olan Bafra' da ikamet ediyor.
Oktay Zerrin, "Yalnızlığa Dur Dedim" adlı 4. sevgi konulu şiir kitabı için de çalışmalar içeresinde olduğunu; kitabın maketinin kendisine ulaştığını ancak bazı sorunlardan dolayı baskısının bir süre gecikeceğini ve bu 4. şiir kitabını da ilerleyen zamanlarda piyasaya çıkartacağını söyledi.
Haber Merkezi- Bafra
şokhaber.net