31 Mart sabahı hesap soracakmış. Sen Külhanbeyi misin?

MHP Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Dr

MHP Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın’dan seçime sayılı günler kala yine çok sert açıklamalar geldi.

Vebalı gibi gördüğün halk sana hesap soracak!

Değerli arkadaşlar seçime sayılı günler kalmışken buradan bazı konuları tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. 15 yıldır şehri ve bizleri yöneten zihniyet toplumun her kesimiyle kavgalı, kendinden başka kimsenin düşüncesini kabul etmeyen bir yönetim anlayışına sahiptir. Kendi insanını şehre sokmayan sayın başkan şimdilerde ilçe ve köylere gidip aynı insanlardan oy talep etmekte. Tarihin değişik zamanlarında yaşanan VEBA gibi hastalıklarda, karantina uygulanır ve mikrobun yayılmasının önüne geçilmeye çalışılırdı. Sayın başkanda aynı buna benzer bir şekilde köylerimizden gelen vatandaşa elinde sepeti ayağında lastik ayakkabıyla bir görüntüyü istemiyorum diyerek hakaret etmiştir. Acaba  kendisi Paris de doğup büyüdü de biz mi Samsun olarak biliyoruz? İnsan kendi doğup büyüdüğü topraklara ve insanına böyle yapar mı? Şimdi görüyorsunuz bu güne kadar hep parti ve alt belediye başkan adayı arkadaşlarımızın yaptığı toplantılara katılıyor. Neden? Çünkü kendi de biliyor ki tek başına bitik ve yalnız bir adam.  Bir ara şehirde geziler yapıyordu, her gittiği yerde tepkiyle karşılaşınca ondan da vazgeçti. Buradan tün Samsun halkına sesleniyorum, sizlerin karşısına dahi çıkamayanlara oy verip de kaybolan 15 yıla bir 5 yıl daha eklemeyin. Bilinmeli ki bu bir yerel seçimdir. Tüm samsun halkı birlikte hareket etmeli ve sandıkta gereken cevabı vermelidir. Yönetime geldiği günden beri kendi parti belediye başkanlarıyla dahi anlaşamayıp oralara yapılacak yatırımların önünü kesen kendi değil mi? Unutmayın ki huylu huyundan vazgeçmez. Dün neyse yarın da aynı olacak.

’Unutma biz Karadeniz insanıyız, bize sökmez bu hareketler’’

Ben bu seçimi almaya inandım. Çok şükür ben de, onlarda biliyor ki artık önde olan biziz. Bu güne kadar kaç tane araştırma yaptırdılar biliyorum. Ve soruyorum neden çıkıp da bir tanesini açıklayamadı? Çünkü her geçen gün eriyip bittiğini gördü. Şimdi de bizleri tehdit ediyor. Bunları biriktiriyorum 31 Mart sabahı hesap soracakmış. Sen Külhanbeyi misin? Üstelik ‘’unutma biz Karadeniz insanıyız, bize sökmez bu hareketler’’. Varsa konuşacak bir şeyin çık basına, televizyonlara, çık karşıma konuşalım diyerek sözlerini tamamladı.