3'TE 3 YAPTIK...

Çarşamba Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Fethi Sel, 'Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe müdürlüğümüzün bünyesinde kurulan Çarşamba

Çarşamba Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Fethi Sel, “Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe müdürlüğümüzün bünyesinde kurulan Çarşamba Gençlik ve Spor kulübümüzün U-13 basketbol takımı 2016 -2017 sezonunda Samsun İl birinci liginin ilk maçına galibiyetle ile başladı" dedi.
LİGE DAMGAMIZI VURMAYI BAŞARDIK
Samsun basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen basketbol ligi U-13 maçlarının başlaması ile Türkiye basketbol Federasyonu’nun bu sezon ilk kez oluşturduğu U-13 liginde 16 takımın bulunduğunu hatırlatan Sel, "A grubunda mücadele eden Çarşamba Gençlik ve spor kulübü U-13 erkek basketbol takımımız grubunda oynadığı ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Müsabakaya Çarşamba Gençlik Spor kulübü Piri Reis'i 44-31 mağlup ederken, ikinci karşılaşmasında ise Samsun Anakentspor’u da 65’e 25 açık ara farkla mağlup ettik. Ardında da Samsun TED Koleji'nde 53 -44 yenmeyi başardık. Üst üstüne aldığımız galibiyetler sonucunda lige damgamızı vurmayı başardık Bu başarılarının tesadüf olmadığını, programlı çalışmanın ve yoğun emeğin sonucunda alınan galibiyetler ortada, emeği geçen Teknik heyet ve sporcuları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net