500 BİN KONUK AĞIRLADI...

SEVGİ CAFE&RESTAURANT 500 BİN KONUK AĞIRLADI Samsun'un gözde restoranlarından birisi olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sevgi Cafe& Restaurant her yıl yüz binlerce misafir ağır

SEVGİ CAFE&RESTAURANT 500 BİN KONUK AĞIRLADI
Samsun’un gözde restoranlarından birisi olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sevgi Cafe& Restaurant her yıl yüz binlerce misafir ağırlıyor.
Samsun merkezinde ucuz fiyatı ve kaliteli hizmetiyle Samsun’a uğrayan yüz binlerce kişinin tercih ettiği ve birçok Samsunlunun misafirini ağırladığı Samsun Büyükşehir Belediyesi Sevgi Cafe&Restaurant’a 2015 yılında 500 bine yakın misafir geldi. Yaz aylarında 45, kış aylarında 25 kişilik personel kadrosu, kaliteli hizmeti ve güler yüzü ile Sevgi Cafe&Restaurant’a gelenler memnun ayrıldılar.

[gallery ids="42029,42030,42031"]
SEVGİ SPECİAL VE SAMSUN PİDESİ REVAÇTA
Restaurantın yemekleri arasında yer alan Sevgi Special ve Samsun Pidesi en çok beğenilen yemeklerin başında geliyor. Samsun’un markalarından birisi olan pidenin her çeşidi Sevgi Cafe&Restaurant’ta misafirlerine sunuluyor. Restoranın 200 kişilik kapalı, 300 kişilik açık mekânı ve toplamda 500 kişilik kapasitesi olduğunu belirten Sevgi Cafe&Restaurant Müdürü Raif Al, deneyimli personel kadrosuyla misafirlere kaliteli hizmet verdiklerini belirterek, “Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin her işletmesinde olduğu gibi burada da kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Personel kadromuz alanında uzman kişilerden oluşuyor. Tecrübeleri yüksek olan personelimiz belediyemiz tarafından düzenlenen her türlü eğitim programına katılarak kendilerini daha da geliştiriyorlar. Misafirlerimizi memnun bir şekilde ağırlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizim burada ki en büyük mutluluğumuz gelen misafirlerimizin gülen yüzle ayrılması oluyor. Restoranımıza gelenlere önerebileceğimiz yemeklerin başında Sevgi Special geliyor. Uygun fiyatlarımızla Samsun halkına ve Samsun’a yolu düşen herkese kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER