ŞAHİNOĞLU KOLEJİ'DEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Samsun'un İlkadım İlçesi'ndeki Özel Şahinoğlu Koleji 8'nci sınıf öğrencileri, öğretmeleri eşliğinde Anneler Günü etkinliği kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Ş

Samsun’un İlkadım İlçesi'ndeki Özel Şahinoğlu Koleji 8’nci sınıf öğrencileri, öğretmeleri eşliğinde Anneler Günü etkinliği kapsamında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi'ndeki şehit annelerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi'ni, Özel Şahinoğlu Koleji 8’nci sınıf öğrencileri Anneler Günü etkinliği kapsamında şehit annelerini ellerini öperek acılarını paylaştı. Ardından Bafra Asri Mezarlıktaki Garnizon Şehitliği'ni de ziyaret ederek, şehitlerin kabirleri başında dua etti.

[gallery ids="50382,50383,50381"]
BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi'nde günün anlamını belirten bir konuşma yapan Özel Şahinoğlu Koleji Genel Müdürü Sezen Kılınç, ”Anneler günü nedeni ile görevi başında şehit düşen Mehmetçiklerimizin geride gözü yaşlı olarak birikmiş oldukları annelerini ziyaret ettik ve acılarını paylaştık. Şehitlerimizi rahmet anıyoruz kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Her zaman sizlerle birlikte olacağız” dedi.
HEPİNİZE ŞEHİT AİLELERİ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadet Var ise ,”Öncelikle böyle bir güzel anlamlı günde bizleri unutmadığınız için hepinize şehit aileleri adına teşekkür ediyorum. En kısa zaman içeresinde sizleri şehit ailelerimizle birlikte okulunuzda ziyaret edeceğiz ve hiç gelirimiz sadece düzlenmiş olduğumuz kermeslerden elde ettiğimiz gelirlerle derneğimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
DİĞER OKULLARIMIZA DA ÖRNEK OLACAĞINA İNANIYORUM
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner'de, "Derneğimizi anneler gününde ziyaret eden başta Özel Şahinoğlu Koleji Genel Müdürü Sayın Sezen Kılınç’a ve beraberindekilere teşekkür ederim. Bu güzel  ziyaretin diğer okullarımıza da örnek olacağına inanıyorum. Derneğimizin kapısı her zaman sizin gibi değerli kişilere açıktır” dedi.
Özel Şahinoğlu Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Perihan Sarı, Okul Aile Birliği Gülhanım Torun ile İlk ve Ortaokul Müdürü Umit Kul Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesini ziyaret etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net