60 bin kişiden AK Parti'ye destek istedi

Genel Seçim'in yapılacağı 1 Kasım'a kadar 100 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim gezilerine başladığı günden bugüne kadar yüz yüze görüştüğü yaklaşık 60 bi

Genel Seçim'in yapılacağı 1 Kasım'a kadar 100 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim gezilerine başladığı günden bugüne kadar yüz yüze görüştüğü yaklaşık 60 bin kişiden AK Parti'ye destek istedi. 

İlçede seçim gezilerini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede adeta sokak sokak, mahalle mahalle mekik dokuyor. 1 Kasım Genel Seçimine kadar 100 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen Başkan Genç, esnaf ve mahalle gezileri, ev toplantıları, açılışlar gibi programlar çerçevesinde vatandaşlardan 1 Kasım'da AK Parti'ye destek vermelerini istiyor. Halk buluşmalarında vatandaşlara AK Parti'nin vizyonunu anlatan Başkan Genç, Türkiye'nin içinde bulunduğu hassas döneme ve 1 Kasım Seçiminin önemine dikkat çekiyor.

'CANİK'TEN REKOR OY BEKLİYORUZ'

Gittiği yerlerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Genç, düzenlediği gezi ve programlarda aynı anda yüzlerce kişiyle buluşma imkânı yakalıyor. 1 Kasım'da Canik'ten rekor oy beklediğini ifade eden Genç, "Canik her zaman Samsun'a gurur yaşatan ilçe olmuştur. Daha önce AK Parti'ye yüzde 70 oy oranı yakaladığımız Canik'ten inşallah 1 Kasım'da yüzde 70'in üzerinde oy bekliyoruz. Gittiğim her yerde, birebir görüştüğümüz her insanımızda AK Parti'ye karşı büyük bir teveccüh var. İnşallah istikrarlı günler çok yakın. 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır. Bunu şimdiden görüyorum" dedi.

'PUSLU HAVA 1 KASIM'DA KALKACAK'

Türkiye'de istikrarı yeniden sağlayacak olan tek partinin AK Parti olduğuna işaret eden Genç, "Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan AK Parti, 'Sen ben yok, Türkiye var' diyerek, herkesi Türkiye için, geleceğimiz için, istikrar için, huzur için AK Parti çatısı altında birlik olmaya çağırmaktadır. Bugüne kadar bir çok önemli seçimler yaşadık, ancak 1 Kasım Türkiye'nin geleceği için önemli bir virajdır. Halkımız, ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanan oyunları çok iyi görmektedir. 7 Haziran itibariyle ülkemiz üzerine çöken puslu hava, inşallah 1 Kasım'da kalkacaktır" diye konuştu.

'SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ'

AK Parti'nin vizyonunun, Türkiye'nin geleceği olduğuna vurgu yapan Başkan Osman Genç, "Parti vizyonumuz ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Seçim Beyannamesi'ndeki vizyon projeler, toplumumuzun tüm kesimlerini kapsıyor. AK Parti'nin Seçim Beyannamesi vaad değil, taahhüttür. Bugüne kadar dediklerinden fazlasını yapan AK Parti, inşallah 1 Kasım'dan sonra da yüzleri güldürmeye devam edecektir. 1 Kasım'a kadar ilçemizde girilmedik ev, sokak, sıkılmadık el bırakmayana kadar halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. İnşallah 100 bin insanımızla kucaklaşacağız" diye konuştu.

Ayrıca 10 binlerce insanın yer aldığı sosyal medya hesaplarından da büyük bir kitleye hitap eden Başkan Genç, AK Parti'ye destek çalışmalarını buradan da sürdürüyor.