7 Haziran daha çok demokrasi

7 Haziran daha çok demokrasi, daha çok kalkınma demek  Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Daha önceleri hükümetler görev sürelerini dolduramadan erken seçime

7 Haziran daha çok demokrasi, daha çok kalkınma demek 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Daha önceleri hükümetler görev sürelerini dolduramadan erken seçime giderken, biz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri koyabiliyoruz. 7 Haziran daha çok demokrasi, daha çok kalkınma demektir” dedi.

[gallery ids="27082"]

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle halkıyla biraraya geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin de yer aldığı toplantıda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, mahalle halkından 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'ye destek vermelerini istedi. Genç, genel seçimlerin önemini vurguladığı konuşmasında 7 Haziran'ın daha çok demokrasi ve daha çok kalkınma demek olduğunu söyledi.

[gallery ids="27083,27084"]

TÜRKİYE'NİN 2002 ÖNCESİ FOTOĞRAFI

Türkiye'nin 2002 öncesi fotoğrafına dikkat çeken Başkan Genç, "Başörtülü kardeşlerimiz üniversite kapılarından sırf başörtülü diye kovuluyordu. Şimdi bırakın üniversite kapısından kovulmayı, başörtüsü ile birlikte sınıflarda derslere giriyor. 12 Eylül’ler, 28 Şubat’lar. Çok çileler çektik çok. Biz milletimizle beraber aynı istikamette olacağız. Bizim liderimiz kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2002’de çıktı, 'Yeter, söz milletin' dedi. 'One Munite' dedi. 'Dünya 5’ten büyüktür' dedi. Milletimiz gibi düşündü. Milletimizin isteği doğrultusunda hareket etti. Partimizi ve ülkemizi milletimizle beraber bugünlere taşıdı" dedi.

'ROTAMIZ 2023, 2051 VE 2071'

Türkiye'nin dünyada itibar kazandığını ve bölgesel bir güç haline geldiğini ifade eden Genç, "AK Parti uluslararası ilişkilerde ülkemizi hak ettiği yerlere doğru taşıdı. Savunma sanayinde hamleler yaptık. Artık kendi tankımızı, silahımızı üretiyoruz. Sırada ülkemize daha çok demokrasi ve özgürlüğü kazandıracak olan yeni anayasa ve daha çok kalkınmayı getirecek olan Başkanlık Sistemi var. Daha önceleri hükümetler görev sürelerini dolduramadan erken seçime giderken, AK Parti 2023, 2053 ve 2071 hedefleri koyabiliyor. İşte AK Parti bu hedefleri koyarken gücünü milletimizden alıyor. Türkiye rotasında tam yol ilerliyor. Rotamız 2023, 2053 ve 2071" dedi.

Başkan Genç, Mekke Caddesi'nde de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Genç, 7 Haziran'da AK Parti'ye destek vermelerini istedi.