7 HAZİRANDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

Seçim çalışmalarına ilçelerde devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Vezirköprü'de Kadın Kolları Seçim koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı

Seçim çalışmalarına ilçelerde devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Vezirköprü’de Kadın Kolları Seçim koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. MHP Samsun Milletvekili Osman Teber’in de katıldığı açılışta bir konuşma yapan Edis; ”Toplumun her kesimini kucaklayan seçim beyannamemiz halkımızda büyük bir karşılık görmüştür” dedi.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis Vezirköprü’de kadın kolları seçim koordinasyon merkezinin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle 3 Mayıs’ta açıklanan partisinin seçim beyannamesiyle ilgili konuşan Edis;”Partimizin seçim beyannamesi toplumun tüm kesimlerini kucaklayan tarihi bir seçim beyannamesidir. Her anlamıyla büyük bir emek ve titizlikle hazırlanan beyannamede halkımıza huzur, refah ve yeni bir anlayışı getiriyoruz. Artık yeni bir dönemin başlangıcını sizlerle birlikte atıyoruz” dedi.

[gallery ids="27228,27227,27226"]

HİZMET BOYNUMUZUN BORCU

MHP Samsun Milletvekili Adayı Osman Teber ve Kadın Kolları Başkanı Dilek Turan’ın da hazır bulunduğu açılışta Samsun’un sorunlarına da değinen Edis; ”Bizi bu şehir bir yerlere getirdi. Samsun bizim göz bebeğimiz ve olmazsa olmazımızdır. Bu şehre vefa borcumuz var. Bizi meclise gönderdiğiniz takdirde alışılagelmiş milletvekili değil, halkıyla bütünleşen, memleketinin sorunlarını kendi sorunu gibi gören, çok çalışarak hizmet eden bir kardeşiniz ve içinizden biri olarak göreceğinize dair söz veriyorum” diye konuştu.

BAFRA EVLADINA SAHİP ÇIKAR

Vezirköprü’de seçim koordinasyon merkezinin açılışından sonra akşam saatlerinde Bafra’da Çetinkaya Mahallesi sakinleriyle buluşan Edis burada da büyük bir ilgiyle karşılandı. Bafra’nın ortak adayı olarak tüm hemşehrilerinden destek isteyen Edis; ”Bafra benim doğup büyüdüğüm, âşık olduğum ilçemdir. Buraya hizmet etmek benim boynumun borcudur. Bu dönem farklı bir dönem ve sizlerin gücünü arkamda hissetmek istiyorum. Beni hemşehrilerim olarak yalnız bırakmayın. Bafra her zaman öz evladına sahip çıkar” şeklinde konuştu.