8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Samsun'un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu tarafından, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına düzenlen 8 Mart Dünya Kadınlar gününü büyük bir coşku ile kutladı

Samsun'un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu tarafından, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına düzenlen 8 Mart Dünya Kadınlar gününü büyük bir coşku ile kutladı.
İrem Yavuz Anaokulu tarafından yapılan programa Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şaban Özen, Final Okulları yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, hayırseverler ve velilerin katıldı.

[gallery ids="46046,46045,46044"]
KADINLARA KARŞI OLAN ŞİDDETİN ÖNLENMESİ
Velilerin yoğun ilgi gösterdiği Programda İrem Yavuz Anaokulu Miniklerimizin öğretmenleriyle hazırladığı günün anlam ve önemini anlatan güzel söz, şiir, slayt ve ront gösterilerinin ardından   minik öğrenciler küçük kalpleri ile günün anlam ve önemini vurguladılar. Günü almimi ile ilgili bir konuşma yapan İrem Yavuz Anaokulu Müdürü Dilek Genç," 8 Mart Dünya Kadınlar gününün eşitlik bağımsızlık ve cinsiyet ayrımcılığının sonlandırılması kadınlara karşı olan şiddetin önlenmesi yolunda verdiğimiz mücadelenin simgesidir" dedi.
HEPİMİZİN HAYATINDA EN ÖNEMLİ YERE SAHİPTİRLER
Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu yaptığı konuşmasında," Kadınların her gün değer görmesi gerekiyor. Kadınların, hayattaki yeri tartışmasız şekilde önemlidir. Hemen her şeyde emekleri bulunan ve emeklerinin karşılığı hiç bir şekilde ödenemeyecek olan kıymetli kadınların özel günü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, bu güne özel sözler ile kutlayabilirsiniz. Kadınlar, dünyanın var oluşundan bugüne kadar hepimizin hayatında en önemli yere sahiptirler. Aslında sadece bir gün değil, her gün özel olduklarını hissettirmek gerekse de sadece kadınlara özel olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hatırlanıyor olmak kadınları daha da mutlu edecektir" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net