AA, GÜVENİLİR BİR KURUM...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 'nın 96

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, AA'nın 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "AA, Güvenilir haberciliği ile basın hayatına örnek güzide bir kurum" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Milli mücadele yıllarında, ülkemizdeki gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde aktaran Anadolu Ajansı, halkımızın bilgi ihtiyacını karşılamış, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu zamana kadar ülkemizin habercilik değerini artırmıştır" değerlendirmesinde bulundu.
Karaaslan, Anadolu Ajansının (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AA'nın, Cumhuriyet'in kuruluşundan bu zamana kadar ülkenin habercilik değerini artıran, gelişen iletişim teknolojilerini çağa uygun koşullarda takip eden, haber ve bilgi ağını genişleten, güvenilir haberciliği ile basın hayatına örnek güzide bir kurum olduğunu bildirdi.
Yurt içi ve yurt dışı haber ihtiyacını, bünyesinde bulundurduğu nitelikli personeli ile karşılayan AA'nın, gelecekte de haber ve bilgi gereksinimini karşılayacak bir konumda olmaya devam edeceğini vurgulayan Karaaslan "Milli mücadele yıllarında, ülkemizdeki gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde aktaran Anadolu Ajansı, halkımızın bilgi ihtiyacını karşılamış, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu zamana kadar ülkemizin habercilik değerini artırmıştır" ifadesini kullandı.
şokhaber.net