Abaküs Etüt yeni döneme hazır

Özel İnci Abaküs Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi, yeni eğitim-öğretim dönemine hazır

Özel İnci Abaküs Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi, yeni eğitim-öğretim dönemine hazır. Etüt Merkezi idari ve öğretmen kadrosu yeni dönem öncesi yemekte biraraya gelerek, sezona moralli başladı.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim veren Samsun'un önde gelen etüt merkezlerinden Özel İnci Abaküs Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi, başarılı bir döneme daha imza atmak için hazırlıklarını tamamladı. Yoğun bir hazırlık dönemini geride bırakan Özel İnci Abaküs Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi'nin Kurucu Müdürü İnci Kaymak ve etüt öğretmenleri, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Samsun Şehir Kulübü'nde verilen yemekte biraraya geldi. Etüt idarecileri ve öğretmenler, biraraya geldikleri yemekle yeni döneme moralli girdi.

DENEYİMLİ EĞİTİCİ KADROSU

Dolu dolu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Özel İnci Abaküs Öğrenci Etüt ve Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü İnci Kaymak, donanımlı ve tecrübeli bir öğretmen kadrosuyla yeni döneme hazır olduklarını söyledi. Kaymak, "Yıl boyunca öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacağız. Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bunun için yeni dönem öncesi yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik ve düzenlediğimiz yemekle hem stres atmak hem de yeni döneme moralli girmek istedik. Biz deneyimli kadromuzla yeni döneme hazırız" dedi.

BAŞARI TESADÜFLERLE GERÇEKLEŞMEZ

Öğrencilere yıl boyunca etüt derslerinin yanında drama eğitimi de verdiklerine vurgu yapan Kaymak, "Bilgi çağında çocukları her alanda geleceğe hazırlama gayretindeyiz. Biliyoruz ki başarı asla tesadüflerle gerçekleşmez. Bunun bilincinde olarak alanlarında uzman eğitimci geniş kadromuzla 6-8 kişilik sınıflarımızda her öğrencimizle bire bir ilgileniyoruz. Yıl boyunca çeşitli kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler yapıyoruz. Çocuklarımızın vizyonunu ve ufkunu genişletici çalışmalar yapıyoruz. Doğal olarak öğrencilerimiz yaşıtlarından bir kaç adım daha ileride oluyor" diye konuştu.