ABARTMADAN ÖNÜMÜZE BAKALIM!

KEBABI YEDİK ABARTMADAN ÖNÜMÜZE BAKALIM Şanlıurfa maçında birinci devre uyuyan dev ikinci yarıda uyandı çok şık iki golü bulduk; futbolculara ve teknik heyete olan güvenimizde haklı ç

KEBABI YEDİK ABARTMADAN ÖNÜMÜZE BAKALIM

Şanlıurfa maçında birinci devre uyuyan dev ikinci yarıda uyandı çok şık iki golü bulduk; futbolculara ve teknik heyete olan güvenimizde haklı çıktık.
Kemali afiyetle kebabımızı yedik.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Şimdi önümüzdeki Manisa ve Elazığ maçlarından sonra 30. Haftadan itibaren ligin yıldız takımlarıyla süper lig mücadelesi verecek takımlarıyla 34. Haftaya kadar ard arda zorlu dört hafta öncesi iki dişimize göre takımla maçımız var.
Ancak alt sıralardan bizim gibi kurtulma stresi ve motivasyonu olan bu iki takım bizim için en riskli iki takım; Manisa, Elazığ.
Bu iki takım strese bulanırsa kolay hata yapabilirler ve rahat ama disiplinli takım oyunuyla yenebileceğimiz iki takım.
Ancak bu iki takım, alt sıralardan kurtulma motivasyonuyla seyircilerinin de desteğini ardına alırsa; rehavete daha yakın disiplinden kopuk takım olursak zorlu iki takım olur, bizi incitebilirler.
O yüzden bu iki takım zorlu 30. Hafta sürecimizden itibaren moral motivasyonumuz için bir fırsat, itici güç olabilir, o yüzden bu iki hafta bir fırsat olarak değerlendirilmesi gereken, mutlak galibiyet parolasıyla çıkılması gereken iki maç var karşımızda.
Kısacası bugünden itibaren rahat ve rehavete kapılmadan gelecek yılın süper ligde top koşturan, asansör takımından ziyade kalıcı takımı olma adına çıkacağımız her maç önemli.
Bu süreçte başarıya ihanet anlamındaki her türlü vefasızlığı, hovardaca yapılacak gerek mali gerekse insan harcamalarımıza dikkat etmek elzem olacaktır.